AŞIK REYHANİ STÜDYOSU YENİ YAYIN DÖNEMİNDE KAPILARINI MÜZİKSEVERLERE AÇIYOR

TRT Erzurum Müdürlüğü Aşık Reyhani Stüdyosu,yeni yayın döneminde Türk halk müziğinin seçkin isimlerini ekranlara taşıyacak.

18 Ekim 2014 Cumartesi 11:11
AŞIK REYHANİ STÜDYOSU YENİ YAYIN DÖNEMİNDE KAPILARINI MÜZİKSEVERLERE AÇIYOR
TRT Müzik kanalında her 15 günde, Salı günleri akşam saat 19:00'da yayınlanacak "Yaylaların Avazı"Programına, müzik dünyasının sevilen sesleri konuk olacak.Aşık Reyhani Stüdyo'sunda hazırlanan programda,Anadolu'nun yürek sızlatan uzun havaları,tatyanları,koşmaları ,gazelleri;her biri alanında seçkin saz sanatçıları eşliğinde ekranlara taşınacak.

"YAYLALARIN AVAZI"PROGRAMININ SUNUCULUĞUNU TÜRK HALK MÜZİĞİNİN SEVİLEN İSİMLERİ ADİLE KURT KARATEPE VE NURULLAH AKÇAYIR YAPACAK

Programı müzikseverler stüdyodan canlı izleme imkanına da sahip olacak.Yapım ve yönetmenliğini usta isim Ahmet Özdemir'in üstlendiği programın sunuculuğunu ise dönüşümlü olarak, Türk halk müziğinin sevilen isimlerinden Adile Kurt Karatepe ve Nurullah Akçayır yapacak.

NİLGÜN KIZILCI VE YILDIRIM BUDAK'IN KONUK OLACAĞI İLK PROGRAM 21 EKİM'DE

İlk program 21 Ekim'de TRT Müzik kanalında türkü dostlarıyla buluşacak.Programın konukları Nilgün Kızılcı ve Yıldırım Budak olacak.

Editör

Son Güncelleme: 18.10.2014 11:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.