Çekik gözler bizi izliyor...

İşitme Engelliler Olimpiyatı için Tokyolu konuklarımız da var.

admin
admin
08 Mart 2024 Cuma 12:02
Çekik gözler bizi izliyor...

Vedat REFAYELİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in de açılış konuşmasında bahsettiği gibi, ulusal ve uluslararası alanda bir çok başarıya imza atmışlığı bulunan kış spor merkezi Erzurum, ilk kez de İşitme Engelliler Kış Olimpiyatlarına ev sahipliği yapıyor.

Bir başarı hikayesinin de yazılmakta olduğu Erzurum’da 12 Mart tarihine kadar 36 ülkeden binin üzerinde sporcumuzun da iştirak ettiği 6 branşta yarışmalar tertipledik ve şu ana kadar da gördüğümüz kadarıyla bir aksaklık filan yok.

Erzurum, 20’ncisini gerçekleştiriyor bu olimpiyatın.

2025 yılında bu olimpiyatın ev sahibi ise Japonya.

Bu anlamda efsane olmuş ülke de Erzurum’da ki olimpiyata kayıtsız kalmamış, olimpiyat komitesi üyelerini buraya, dadaşlar diyarına göndermiş.

Gidin bakalım, Erzurum’da nasıl yapılıyor diye olsa gerek.

5 kişiden oluşan Tokyo Olimpiyat Komitesi üyeleri, İşitme Engellileri Olimpiyatlarını izliyorlar, notlar alıyorlar.

Bir restoranta geldiklerinde tanışma imkanına sahip olduğum Japon komite üyeleri, gördüğüm kadarıyla önemli gözlemlerde bulundu ve önümüzdeki yıl ülkelerinde gerçekleşen olimpiyatlara aldığı notlar ile ışık tutacaklar.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.