POTADA KÜÇÜKLERİN ŞAMPİYONU DSİ

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kulüplerarası Küçük Erkekler Basketbol İl Birinciliğini DSİ Spor kazandı.

19 Şubat 2013 Salı 10:45
POTADA KÜÇÜKLERİN ŞAMPİYONU DSİ
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Küçük Erkekler Basketbol İl Birinciliği maçları sona erdi. 08-17 şubat 2013 tarihleri arasında Kazım Karabekir Spor Salonda 7 takımın katılımı ile  oynanan 2013 yılı küçükler basketbol il birinciliğini Antrenör Hamit Kavurmacı, yönetimindeki DSİ Spor’un namağlup şampiyonluğuyla sonuçlandı. Ligde ikinciliği  ise Antrenör MelihTekin Cinislioğlu yönetimindeki Gençlik Spor B Takımı 3.lüğü de  Ebru Yurtoğlu yönetimindeki Gençlik Spor A takımı elde etti. DSİ Spor’un şampiyonluğu camiasında ve kurumda büyük bir sevinç yaşattı.  DSİ Spor Basketbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Cem Culfa, “Başarımızı Bölge Müdürümüz Sabahattin Çapkınoğlu ve Kulüp Başkanımız Kemalettin Yentimur’un desteklerine borçluyuz” dedi.
BÖLGE ŞAMPİYONLUĞUNA GÖZÜNÜ DİKTİ
Erzurum şampiyonu olan DSİ Spor, gözünü  27-31 Mart’ta Erzurum’da yapılacak olan Bölge şampiyonasınasına çevirdi.  Erzurum’u temsil edecek olan  DSİ Spor bölge şampiyonluğunu hedefliyor. Yeşil-beyazlı basketbolcular şampiyonluk kupasını Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen’in elinden aldı. Gençlik Spor B Takımının ikincilik kupasını hakem Taner Sarıaslan verdi.Üçüncü olan Gençlikspor A Takımının kupasını ise Basketbol İl Temsilcisi Semahattin Yıldız takdim etti. DSİ Spor Basket Şube Sorumlusu Cem Culfa,  yıldızlardan sonra küçüklerde de şampiyon oldukları için mutlu olduğunu söyledi.
 
SABAHATTİN ÇAPKINOĞLUNA TEŞEKKÜR
DSİ’nin tecrübeli yöneticisi Cem Culfa, hedeflerinin bölge şampiyonu olarak Andalo Şampiyonasına katılmak olduğunu belirtt. Culfa,  DSİ Bölge Müdürü Sabahattin Çapkınoğlu’na ve  Kulüp Başkanı Kemalettin Yentimur’a teşekkür etti. bünün branşlara olduğu gibi basketbolada sınırsız destek verdikleri için başarının kolay geldiğini vurgulayan Culfa,  Yıldızlar ve Küçüklerden sonra  Gençler Ligi’nde de şampiyon olacaklarını belirtti. Culfa, “ Ayrıca turnuvaya değerlendirecek olursam Erzurumdaki antrenörlerle gurur duydum gelecek vaat eden bir çok küçük cevherleri yetiştirdikleri için Nurdan Köseoğlu, Ebru Yurtoğlu , Melih Tekin Cinislioğlu,  Mehmet Araç , Hamit Kavurmacı ve Bekir Sağsöz'ü kutluyorum” dedi.
FATİH ÇİNTİMARA ÖVGÜ
Culfa,  Erzurum GHSİM Müdürü  Fatih çintimar 'a övgüler yağdırdı. Culfa, “Fatih beye ayrıca teşekkür ediyorum. basketbol branşına değer vererek 5 hocayı basketbolun hizmetine sunmasının meyvelerini almaya başladık. Bir çok yetenekli sporcu değerli hocalarımızla   Parkede görme şansımız oldu. Basketbolun geleceği doğru ellerde” diye konuştu. 

Editör

Son Güncelleme: 19.02.2013 10:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.