ÖNCELİKLE MERHABA

Sevgili okurlarım bu ilk yazımla sizlerin karşısında olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu köşemde sizlerle bir aksilik olmazsa haftalık yazılarımla karşınızda olacağım.

01 Kasım 2011 Salı 13:10
ÖNCELİKLE MERHABA
Öncelikle kısaca kendimi tanıtayım. 17.04.1965 Erzurum Doğumluyum. Evli, Osman ve Basketbolcu olan Talha Culfa‘nın babasıyım. Basketbolu sadece lisede oynamış, basketbol geçmişi olmayan bir kişiyim. Amatör bir futbol takımı olan şimdi ise, tarihe kavuşan Rahmetli Necati KİSHALI’nın takımı Dağcılıkspor’da amatör bir futbolcuydum. Yine tarih olan Emrespor’da Genel Kaptanlık yaptım. DSİspor’da 15 yıl önce yönetici seçildikten sonra DSİspor’un futbol branşı yoktu. Futbola en yakın branş olan basketbol şubesi vardı ve sorumlusu olarak atandım. O günden bu zamana geçen 15 yıldır bu görevi sürdürmekteyim. Bu geçen zamanda Erzurum Basketbolunda bir çok ilki başardık (Anadolu Şampiyonasında Türkiye 4.’lüğü, Türkiye Basketbol 2.ligi, alt yapılarda Bölge şampiyonlukları, 3.ligde Play-off’lar) bu başarıları katkısı olanları ileriki yazılarımda bahsedeceğim. Bu görevi sürdürmemde bana layık görüp oy veren üyelerime ve güvenen başkanlarıma sırasıyla İhsan ŞİŞMAN, Zeki YILMAZ, Murat ÇALMAŞUR, Ergun İBA, İsmail SEVİM şimdiki Başkanımız Kemalettin YENTİMUR ve Bütün Yönetici arkadaşlarıma Teşekkür ediyorum. Kısa bir süre de İl Temsilciliği yaparak istifa ettim.
Öncelikle burada Erzurum’da ki Basketbolun dünden bugüne nasıl geldiğini son 15 yılın nostaljisini yapacağız, Erzurum’daki Basketboldaki İlklerden Bahsedeceğiz bugünü konuşup yarınlara bakacağız. Erzurum Basketboluna hizmet veren herkesi onurlandıracağız ancak köstek olanları da eleştireceğiz. Artık her basketbolseverin, sporcunun, antrenörün, hakemin, teknik komiserin ve yöneticilerin dili ve kulağı olacağım.  
2011-2012 Yılında bizi 3. Ligde Atatürk Üniversitesi basketbol takımı temsil etmektedir. Geçen hafta başlayan ligde Dursun KATKAT ve Hamit KAVURMACI yönetimindeki takımımız evimizde Samet, Selim, Aykut ve Sefa’nın çok kötü günlerinde olmaları nedeniyle şok bir yenilgi aldılar, Samsun DSİ karşısında. 2. Hafta ise 3.ligin köklü takımlarından olan Tokat Zile’yi deplasmanda yenmeyi başardılar. Tebrik ediyorum başarılarının devamını bekliyorum.
Haftaya görüşmek dileğiyle Bol Basketbollu günlere…

Editör

Anahtar Kelimeler:
ÖNCELİKLE MERHABA
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
culfa ailesi 2011-11-07 23:10:45

Culfa ailesi olarak büyüğpümüze yazar hayatında başarılar dilerim.

Avatar
kemalettin yentimur 2011-11-04 17:05:09

çok uzun süreden beri spora hizmet eden 15 yıldan beri DSİ SPOR Kulübü yöneticiiği ve Basketbol Erzurum il temsilciliği görevinde de bulunan değerli kardeşim Cem CULFA nın Doğu Türk gazetesinde yazılarını okuyacağımdan dolayı mutluluk duyuyor ,tebrik ediyor ve hayırlı olsun Cem kardeşim diyorum.Talhaya da selam

Avatar
Hamit Kavurmaci 2011-11-04 13:51:26

Sevgili cem amca basketbol sevgini benden daha iyi bilen olmaz herhalde,dsi de gösterdiğin başarılardan sonra kose yazarliginada başlamışsın nede iyi yapmışsın bundada çok başarılı olacağın yazdığın yazılardan ve işlediğin konulardan belli basarılarının devamını diliyorum iyiki varsın.bir basketbolcu babası olarak nice şampiyonluklar yazmanı diliyorum.

Avatar
Naci Ergen 2011-11-04 11:01:38

Sevgili Cem abi, bir spor muhabiri olarak senin vede Başkan Kemalettin Yentimur'un Erzurum'daki salon sporlarına ve kayak'a verdiğiniz önemi çok iyi biliyorum. Sizler Erzurum'da örnek insanlarsınız. Temiz kalpliliğiniz ve mükemmel kişiliğiniz ile takdir edilip ve onurlandırılması gereken kişilersiniz. Aramıza katılıpda basın camiasında yer almandan dolayı çok mutluyum. tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum...

Avatar
ilknur yapağı 2011-11-03 13:56:46

hayırlı olsun başarıların devamını dilerim

Avatar
Erhan BOZKURT 2011-11-03 13:50:31

Bir basketbol emekçisinden basketbolu bu sayfalarda sizin eşsiz yorumarınızla okumak gerçekten güzel olacak Cem Bey hayırlı olsun ilgiyle takip edeceğiz.

Avatar
BEKİR AKÇA 2011-11-03 13:33:00

cem bey hayırlı olsun yazını okudum basketle ilgilennenler bundan sonraki yazılarını takip edeceklerdir başarılarının devamını dilerim

Avatar
bünyamin oktay 2011-11-03 13:30:38

erzurum için hayırlı olsun başarılı olacağından eminim sevgili dostum.