KÜÇÜKLER TRANSFER ZİRVESİ YAPTI

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Onursal Başkanı Ahmet Küçükler, transfer komitesi üyeleri ve teknik heyet ile bir araya gelerek ilk yarının kritiğini yaptı. Başkan Küçükler, başarı için takıma yapılması düşünülen transferler konusunda da kurmayları ile görüştü.

28 Aralık 2012 Cuma 09:42
KÜÇÜKLER TRANSFER ZİRVESİ YAPTI



Nurullah PALA-Furkan Nehri'nin haberi

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta 17 haftalık ilk yarı maratonunu 7. sırada tamamlayan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, ikinci devrede seri galibiyetlerle zirveyi ele geçirmek için düğmeye bastı. Başarıyı en çok isteyenlerden biri olan Büyükşehir Belediye Başkanı ve Mavi-beyazlı kulübün onursal başkanı Ahmet Küçükler, ligin ilk yarısının sona ermesi ile birlikte yöneticiler ve teknik heyeti makamında kabul ederek ilk yarının değerlendirmesini yaptı. Belediye Başkanı

Küçükler, yöneticilerden, teknik heyetten ve futbolculardan daha çok özveri ve fedakarlık isterken, takımın ilk yarıda şanssız bir şekilde puanlar kaybettiği için ligin ilk yarısını lider bitiremediğini söyledi.Başkan Küçükler, şehir olarak artık şampiyonluğu yakalamalarını ve üst liglerde oynamaları gerektiğini savunarak ikinci yarıda herkesten başarı istedi.

 

EN AÇ 2-3 NOKTA TRANSFER YAPILACAK 

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ile yöneticiler ve teknik patron Taşkın Güngör ile yaptığı toplantı bir anlamda transfer zirvesine dönüştü. Mavi-beyazlı kulübün Futbol Şube Sorumlularından Abdurrezak Cellat, “Büyükşehir Belediye Başkanımız kulübün onursal başkanı, tabiki kulübe en büyük destek veren isimlerden birisi olarak bizimle görüşmesi son derece normal, gerek belediye başkanımızın yoğun çalışma temposu , gerekse bizim yoğun maç trafiğimizden bir türlü görüşme yapamamıştık. Bu görüşme önceki gün oldu. Onursal başkanımız Ahmet bey de takımın ilk yarıda şanssız maçlar kaybettiğini belirterek, ikinci devrede de şansın bizim yanımızda olacağını söyledi. Başarı için her zaman üzerine düşen görevi yerine getiren belediye başkanımız, yine bize en büyük desteği

vereceğini belirtti. Bizde transfer komitesi olarak Antalya kampına 2-3 nokta transfer yaparak kadromuzu güçlendireceğiz. İlk yarıda zaten şişkin bir kadromuz vardı. Ama hocamız kimseyi mağduretmedi, hemen hemen herkese görev verdi. Tabi bu ortamda forma şansını çok iyi kullanan ve istikrarı sağlayan oyuncularımızda oldu.

Forma şansını iyi değerlendiremeyenler de oldu. Şimdi transfer için yoğun bir çalışma dönemindeyiz. Takımımız Antalya’da 28 Aralık itibari ile kampta olacak. Bizde bu dönemde transfer çalışmalarımızı tamamlayıp, ikinci yarı için kadromuza iki üç tane nokta transfer yapacağız” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 28.12.2012 09:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.