ERZURUM’UN GÜMÜŞ TEKMELERİ

Erzurumlu taekwondocular Konya’dan madalya ile döndü.

22 Mayıs 2013 Çarşamba 12:33
ERZURUM’UN GÜMÜŞ TEKMELERİ
Spor Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından 13-17 Mayıs 2013 tarihlerinde Konya’da yapılan Okullararası Yıldızlar Taekwondo Türkiye Şampiyonasında iki gümüş madalya kazandı. 

Antrenörler Zafer Kavcı ve Hakan Şengönül nezaretinde dokuz sporcu ile Konya’da yapılan şampiyonaya katılan Erzurum Yıldızkent İMKB Orta Okulu’ndan Onur Tavşan 37 kiloda, Uzundere’den Enes Kalaycı ise 49 kiloda Türkiye ikinci oldu. Kilolarında ikinci olan iki sporcu da gümüş madalyanın sahibi oldu. Onur Tavşan’ın ikinci olarak gümüş madalya kazanması Erzurum’da bulunan antrenörü Arif Budak’ı da oldukça mutlu etti. Budak, “Zafer ve Hakan hocalarımız nezaretinde Konya’ya giden kafilede iki sporcunun Erzurum adına madalya kazanması ve ikinci olması bizleri mutlu etmiştir. Kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Şinasi Polat da iki sporcunun elde ettiği zaferden dolayı büyük bir sevinç duyduklarını belirterek Onur Tavşan, Enes Kalaycı ve hocalarını tebrik etti.

Editör

Son Güncelleme: 22.05.2013 12:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.