ERZURUM’DA CİRİT COŞKUSU BAŞLIYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanlığı’nca organize edilen Erzurum Cirit İl birinciliği müsabakaları yarın start alıyor.

03 Mayıs 2013 Cuma 17:33
ERZURUM’DA CİRİT COŞKUSU BAŞLIYOR
Erzurum Cirit Sahası’nda yarın saat 10.00’da başlayacak olan cirit müsabakalarının ilk gününde 4 maç oynanacak. Günün ilk maçında Akıncılar Atlıspor Dereboğazı Atlı spor takımı ile karşı karşıya gelirken, ikinci maçta Osmanlı Atlı spor ile Ilıca Termal Atlısor, üçüncü maçta Ejder Atlıspor ile Haydahan Atlı spor, son maçta ise Çayırtepe Atlıspor ile Çiftlik Atlıspor takımları karşılayacaklar.

Cirit İl birinciliği müsabakaları 4-5 Mayıs, 11-12 Mayıs, 18-19 Mayıs, 25-26 Mayıs ve 01-02 Haziran tarihlerinde oynanacak müsabakalarla sona erecek. Dereceye giren takımlar grup ve Türkiye şampiyonasında Erzurum’u temsil etmeye hak kazanacaklar.

Editör

Son Güncelleme: 03.05.2013 17:33
Anahtar Kelimeler:
ErzurumCiritCoşku
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.