ERZURUM TÜRKİYE ŞAMPİYONASI İÇİN GÜN SAYIYOR

Erzurum’da 26 Kasım- 01 Aralık 2012 tarihleri yapılacak olan Büyükler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası öncesinde Organizasyon Komitesi Başkanı Kemalettin Yentimur ve Boks Doğu Anadolu BölgeBaşkanı Kadir Hayta basın toplantısı düzenledi. Yentimur, “ Türkiye’nin her yerinden gelecek olan 400 sporcuyla Erzurum boksa doyacak” dedi.

23 Kasım 2012 Cuma 08:56
ERZURUM TÜRKİYE ŞAMPİYONASI İÇİN GÜN SAYIYOR

Furkan NEHRİ

 Kazım KarabekirSpor Salonu’nda yapılacak olan Türkiye Şampiyonası öncesinde Organizasyon Komitesi düzenledikleri basın toplantısında organizasyon hakkında bilgi verdi. DSİ Spor Salonu’nda düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan Boks Doğu Anadolu Bölge Başkanı ve Erzurum İl Temsilcisi Kadir Hayta, “Beş gün sürecek olan Türkiye Boks Şampiyonasına Türkiye’nin değişik illerinden 400’ün üzerinde boksör katılacak. İlimizden ise 20 boksör şampiyonada altın madalyayı alabilmek için ter dökecek” dedi. Erzurum’da ikinci kez yapılacak olan organizasyonun heyecanı içinde olduğunu söyleyen Kadir Hayta, “Türk boks tarihinde önemli bir yere sahip olan Erzurum ikinci kez boksta Türkiye’nin en büyük organizasyonuna ev sahipliği yapacak. Olimpiyat şehri olan Erzurum’da gelen misafirleri en iyi şekilde ev sahipliği yapacağız ve Erzurum’a yakışır bir Türkiye şampiyonası organize edeceğiz. Türkiye’nin en iyi boksörlerinin ringe çıkacağı ilimizde tüm spor severleri şimdiden büyük boks şölenine davet ediyoruz”diye konuştu. Büyük organizasyona Erzurum’un hazır olduğunu belirten Organizasyon Komitesi Başkanı Kemalettin Yentimur, 26 Kasım’da saat 15.00’da start alacak olan maçlarla Türkiye Büyükler Ferdi Boks Şampiyonası’nın başlayacağını söyledi. Yentimur, 26 Kasım Pazartesi günü saat 18.00’da ise organizasyon için açılış töreninin gerçekleşeceğini ifade etti. Büyükler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası Organizayon Komitesi Başkanı ve DSİ Spor Kulübü Başkanı Kemalettin Yentimur yaptığı açıklamada “Tanıtımı için el ilanları  ve afişler asarak Türkiye Boks Şampiyonası için halkı haberdar ediyoruz” şeklinde konuştu. Yentimur, Karadayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı’nın Boks Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olması nedeniyle şampiyonanın sponsoru olduğunu belirterek,”Bir çok iş adamımızda bizleri arayarak yardıma ve desteğe hazır olduklarını söylüyor. Bu gelişmeler bizleri mutlu ediyor. Ayrıca Belediye Başkanlarımız araç konusunda bize yardımcı olacaklar. Halk büyük şampiyonayı ücretsiz olarak izleyebilecek” dedi. 

Editör

Son Güncelleme: 23.11.2012 08:58
Anahtar Kelimeler:
Kemalettin Yentimur
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.