Ege’den Dadaş geçti

Trendyol 1. Lig'in 20. haftasında Erzurumspor deplasmanda, Manisa FK'yı 2-0 mağlup etti.

admin
admin
27 Ocak 2024 Cumartesi 18:50
Ege’den Dadaş geçti

Erzurumspor, Manisa FK'yı deplasmanda 2-0'lık skorla yendi.

Trendyol 1. Lig'in 20. haftasında; alt sıralardan uzaklaşmak isteyen iki takım Manisa FK ve Erzurumspor karşı karşıya geldi.

Manisa Mümin Özkasap Stadı'nda oynanan mücadeleyi konuk ekip 2-0'lık skorla kazanmayı başardı.

Goller; 34. dakikada John Mary (Kendi kalesine) ve 89'da Mikhael Rosheuvel'den geldi.

Öte yandan Manisa FK'da 43. dakikada Muhammet Ensar Akgün ve 90+4. dakikada Sertan Taşkın kırmızı kart gördü.

Erzurumspor 23 puana yükselirken, 3 maç sonra mağlubiyetle tanışan Manisa FK 23 puanda kaldı.

Gelecek hafta Erzurumspor, Şanlıurfaspor'u konuk edecek. Manisa FK ise, Tuzlaspor'a konuk olacak.

KUTLU: 3 MAÇTA 7 PUAN ÇIKARDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, ikinci yarıda oynadıkları üç maçtan 7 puan çıkardıklarını ve bu durumun kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, “İkinci yarıya çok zorlu bir fikstürle başladığımızı söyleyebilirim. Ligin güçlü ekipleri Bandırma, Bodrum ve bugün de Manisa FK ile oynadık. 3 maçta 7 puan aldık. Bu bizim için çok önemli. Daha önemlisi üç maçımızda da çok az pozisyon verdik. Bu beni çok mutlu ediyor.” dedi.

“İnanmış, kendini bu işe vakfetmiş bir oyucu grubumuz var.” diyen Kutlu, şunları söyledi: “Hepsiyle gurur duyuyorum. En büyük pay oyuncularımın. Bir sistemimiz ve planımız var. Belirlemiş olduğumuz bu sisteme tüm oyuncularım uyuyor ve bu da kazanmamızı sağlıyor. İyi bir ortamımız var. İçeride aile havası var. Bu birlik beraberlikle yolumuza devam edeceğiz. Önümüzde Astor Enerji Şanlıurfaspor maçı var. Salı gününden itibaren o maça hazırlanacağız. Bizim için çok önemli bir karşılaşma olduğunu belirtmek istiyorum. Tüm konsantremizle hazırlanacağız. Bir kez daha tüm oyuncularımı göstermiş oldukları mücadelen dolayı kutluyorum. Manisa’da bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza da teşekkür ediyorum.”

Manisa FK: 0 - Erzurumspor FK: 2

Stat: Manisa 19 Mayıs

Hakemler: Erdem Mertoğlu, Baran Eraslan, Emrah Ünal

Manisa FK: Muhammed Alperen Uysal, Sertan Taşqın, Graovac (Dk. 85 Diallo), Muhammet Ensar Akgün, Alberk Koç, Dokanovic, Burak Altıparmak, Bekir Karadeniz (Dk. 46 Sinan Osmanoğlu), Korenica (Dk. 46 Ofkir), Topalli, John Mary (Dk. 79 Sandro Lima)

Erzurumspor FK: Mehmet Göktuğ Bakırbaş, Celal Hanalp, Orhan Ovacıklı (Dk. 90+2 Yakup Kırtay), Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş, Ufuk Budak, Süleyman Koç (Dk. 58 Rosheuvel), Sefa Akgün (Dk. 58 Alican Özfesli), Özgür Sert (Dk. 75 Hasan Batuhan Artarslan), Muhammed Furkan Özhan (Dk. 90+2 Shala), Eren Tozlu

Goller: Dk. 34 John Mary (Kendi kalesine), Dk. 89 Rosheuvel (Erzurumspor FK)

Kırmızı kartlar: Dk. 43 Muhammet Ensar Akgün, Dk. 90+4 Sertan Taşqın (Manisa FK)

Sarı kartlar: Dk. 69 Alberk Koç, Dk. 84 Dokanovic, Dk. 90 Burak Altıparmak (Manisa FK), Dk. 36 Sefa Akgün, Dk. 77 Rosheuvel (Erzurumspor FK)

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.