EBK’DA CİRİT ZİRVESİ

Kombina Atlıspor Kulübü, Bayburt Atlıspor Kulübüyle yaptığı özel maçla sezonu açtı.

29 Nisan 2013 Pazartesi 17:34
EBK’DA CİRİT ZİRVESİ
Maçtan önce Kombina Atlıspor Kulübü tesislerinde Erzurum’da bulunan Cirit kulüpleri başkanları, Bayburt Atlıspor kulübü Başkanı, yöneticileri ve sporcuları onuruna yemek veren Kombina Atlıspor Kulübü Başkanı Yakup Pak, burada yaptığı konuşmasında Atlıspor’a her zaman destek veren Et Balık Kurumu (EBK) Müdürü ve Kombina Atlıspor Kulübü Onursal Başkanı İsmail Atasever’e şükranlarını sundu. Güzel bir sezon geçirme temennisinde bulunan Pak, davetlilerle tek tek ilgilenerek, rakiplerine de başarı diledi. 

ATASEVER’İN SUNUMU

Et Balık Kurumu Müdürü İsmail Atasever de Atasporu ciridin büyük fedakarlıklarla yaşatıldığına değinerek, “Kombina Atlıspor kulübümüz her yıl olduğu gibi bu yılda oldukça iddialı. İki önemli transfer yaptık. Şampiyonluk için sporcularımız ellerinden geleni yapacaklardır. Kulübümüz ayrıca ata sporu cirite genç yetenekleri de kazandırmanın gayreti içerisindedir. Şu anda 50 lisanslı sporcumuz bulunuyor. Milli Takım’a 3 sporcu kazandırdık. 3 antrenörle oldukça profesyonel bir anlayışın hakim olduğu biçimde ata sporumuza hizmet ediyoruz” dedi.

Geleneksel Spor dalları Federasyonu As Başkanı Ziya Gökalp Ceylan da ciridin bir delikanlılık sporu olduğuna dikkat çekerek, Et Balık Kurumu Müdürü İsmail Atasever’e sağladığı desteklerden dolayı teşekkür etti.

Yemek sonrası yapılan konuşmaların ardından eski fuar alanında bulunan cirit sahasında Kombina Atlıspor Kulübü ile Bayburt Atlıspor Kulübü karşı karşıya geldi. Seyircilerin yoğun ilgi gösterdiği maçta iki atın çarpışması sonucu bir sporcu attan düşerek hafif yaralandı.

Editör

Son Güncelleme: 29.04.2013 17:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.