DOĞU KARMASI KAMPA HAZIR

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenecek "Bölge Karmaları Oyuncu Etkinliği", 4-6 Ocak 2013 tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek. Toplam 12 bölgenin katılacağı organizasyonda Doğu Karması’nın başında ise TFF Bölge Antrenörü Kemal Coşkun bulunuyor.

02 Ocak 2013 Çarşamba 09:54
DOĞU KARMASI KAMPA HAZIR



Furkan NEHRİ

Antalya’nın Side ilçesinde yapılacak olan Bölge Karmaları Kampına Doğu Karması’ndan Erzurum, Van, Bingöl ve Erzincan’dan toplam 20 futbolcu katılacak. A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile birlikte A Milli Takım teknik heyeti, Futbol Gelişim Direktörü Tolunay Kafkas, alt yaş milli takım teknik direktörleri ve milli takım izleme komitesinin takip edeceği organizasyonda, Avrupa Karması'nın da arasında olduğu 12 bölge karması birbiriyle maçlar yapacak. Erzurum merkezli toplanan Doğu Karması’nın başında ise Bölge Antrenörü Kemal Coşkun bulunuyor. Yakutiyespor’dan 10 futbolcunun girdiği karmada Erzurum Büyükşehir Belediyespor’dan ise 2 sporcu bulunuyor. Bölge Antrenörü Kemal Coşkun yaptığı açıklamada, “ Hakkari’den  Ardahan’a kadar tüm illere gittik. Maçları izledik ve sonuç olarak 20 kişilik kadromuzu oluşturduk. Karmaya girmeyi başaran 1994, 1993 ve 1992 doğumlu genç sporcular karmalar arası yapılacak maçlarda tüm yeteneklerini sergileyerek Ümit Milli Takım’a girmek için ter dökecekler. Yapılacak olan kamp sporcularımıza tecrübe kazandıracak” dedi.

Ümit Milli Takım Doğu Karması kadrosu şöyle;

Hüseyin Altıntaş, Bahadır Duran, Onur Kıntaş (Belediye Bingölspor),

Mehmet Enes Sığırcı (Erzincan Refahiye),

Emrah Tacir, Raif Gündoğdu, İbrahim Çağlar Ürdem, Aziz Kızılgün ( Belediye Vanspor),

Furkan Dumlu, Güner Okay (Erzurum Büyükşehir Belediyespor),

Burhanettin Sever, Süleyman Aydın, Ebubekir Göze, Hasan Kadak, Buğra Gökcan, Ozan Buluş, Ferhat Şentürk, Fatih Çıplak, Mesut Gökduman, Ömer Sevimli (Yakutiyespor)

Editör

Son Güncelleme: 02.01.2013 09:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
keşkee 2013-01-04 00:00:26

katılıyorum.keşke şu antrenörlüğe fazla değil 3 yıl faal o branşta oynamış olmak şartı getirilseydi. yani başarılı futbolcu olmasına gerek yok 3 yıl vizelenseydi lisansı yine tamam derdik:)

Avatar
burak 2013-01-03 11:54:14

umarım gençler başarılı olur fakat erzurumlu olmasına rağmen başlarındaki hoca futboldan bi haber. erzıncankapıdaki futbolseverın bilgisi daha fazladır.çünkü kemal futbolsever değildi.birdenbire futbolun içinde buldu kendini işte