CİRİT HEYECANI DEVAM EDİYOR

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanlığı tarafından düzenlenen Erzurum Mahalli Lig Cirit İl Birinciliği maçlarında son hafta karşılaşmaları yoğun yağmura rağmen devam ediyor.

01 Haziran 2013 Cumartesi 16:27
CİRİT HEYECANI DEVAM EDİYOR
Hava şartlarının kötü olmasına rağmen cirit severler maçlara yoğun ilgi gösterdi. Sporular ise yağan yağmura aldırış etmeden maçlara tüm hızıyla devam ederek izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

D Grubu'nda Erzurum Atlıspor'un birinciliği ile sonuçlanan maçların ardından gözler A, B ve C Grubu maçlarına çevrilmiş durumda. Ligde son haftada bugün oynanacak karşılaşmalarda Osmanlı Atlıspor-Dadaş Atlıspor'la, Ilıca Termal- Dereboğazı Atlıspor'la, Çayırtepe Atlıspor-Palandöken Belediyesi Atlıspor'la karşı karşıya geldi.

Geleneksel Spor Dalları Federasyonu başkanı Prof. Dr. Alpaslan Ceylan, bütün sporseverleri yarın oynanacak olan cirit maçlarındaki coşkuya ortak olmaya davet etti.


Editör

Son Güncelleme: 01.06.2013 16:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.