BELEDİYESPOR ÜÇ PUAN İÇİN ELAZIĞ YOLLARINDA

Erzurum’da iki gündür aralıksız yağan kar yağışı nedeniyle antrenman sahaları kapanan Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un imdadına Fenerbahçe Futbol Okulu koştu. Bugün Elazığ’a gidecek olan Mavi-Beyazlılarda sakatlığı geçmeyen Güner Okay, Elazığ’a götürülmeyecek.

01 Mart 2013 Cuma 22:42
BELEDİYESPOR ÜÇ PUAN İÇİN ELAZIĞ YOLLARINDA
Nurullah PALA - Furkan NEHRİ

Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor ligin 24. Hafta karşılaşması için bugün karayolu ile Elazığ deplasmanına gidiyor. İl Özel İdaresi Müdürlüğü Sentetik Sahasında oynanacak maçın orta hakemliğini ise İzmir bölgesi hakemlerinden Volkan Yanç yapacak. Ligde 6’ıncı sırada bulunan Erzurum Büyükşhir Belediyesporda tüm planlar galibiyet üzerine kuruldu. Play off şansı için ilk 5’e girmeye çalışan Mavi -Beyazlılar aynı anda Arsin deplasmanına gidecek olan Gümüşhanespor maçının sonucunu  bekleyecek. Zorlu Elazığ deplasmanı  ile ilgili değerlendirmelerde bulunan  Teknik Direktör Taşkın Güngör, “ Elazığ  Belediyespor  ligde çok kritik bir noktada. Rakibimizin de bizimde yenmemiz gereken bir maç. Tabi futbolda her zaman iyi oynayan kazanıyor. Bizde elimizden geleni yaparak bu zorlu deplasmandan 3 puanla dönmek istiyoruz” dedi.
Hazırlıklar Fenerbahçe futbol okulunda yapıldı
Erzurum’da iki gündür aralıksız süren yoğun kar yağışı nedeniyle Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünün bünyesindeki tüm sahalar kapandı. Temizleme çalışmalarına rağmen sahalar antrenman için hazır hale getirilemedi. Antrenman için Büyükşehir Belediyespor’un imdadına  Palandöken İlçesinde bulunan Fenrbahçe Futbol Okulu koştu.  Fenerbahçe Futbol Okulu sahibi Naci Büyüksünnetçi tarafından yer tahsisi yaptı. İki gündür halı sahada antrenman yapan futbolcular, halı saha yetkilileri Naci Büyüksünnetçi ve Adnan Çoban’a  gösterdikleri hassas davranıştan dolayı teşekkür etti. Erzurum Büyükşehir Belediyespor Menajeri Necdet Gümüşenek, “ Erzurum’da ki kar yağışı nedeniyle antrenman sahası noktasında ciddi sıkıntılar yaşadık. Sağolsun Naci Bey, burada idman yapabileceğimiz söyledi ve bizi misafir etti. Bizde iki gündür burada çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yapmış oldukları jestten dolayı Erzurum Büyükşehir Belediyespor adına kendilerine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Maçın hakemi İzmir Bölgesinden
Pazar günü Elazığ İl Özel İdare Müdürlüğü Sentetik Saha’da oynanacak Elazığ Belediyespor- Erzurum Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını İzmir Bölgesi hakemlerinden Volkan Yanç yönetecek. Maçın yan hakemliğini Ahmet Yakarca ve Emin Eray Erisoy yapacak. Karşılaşmanın 4. Hakemliğini ise Niyazi Aykan Ceylan üstlenecek. Spor Toto 3.lig 3.grubun 24’üncü hafta müsabakalarında görev yapacak hakemler ise şöyle; K.Maraş Belediyespor- Altınordu (Zafer Koçbay), Sancaktepe Belediyespor- Oyak Renaultspor (Mehmet Kaftancı), Arsinspor- Gümüşhanespor (Osman Yiğit Uzer), Diyarbakırspor- Maltepespor (Hüdaverdi Savcı),  Keçiörengücü- Yimpaş Yozgatspor (Ali Adıgüzel), Beylerbeyispor- Isparta Emrespor (Mehmet Karanlık), Kocaelispor- Çorum Belediyespor (Volkan Alabaş), Mardinspor- Darıca Gençlerbirliği ( Oğuz Kaan Turan)

Editör

Son Güncelleme: 01.03.2013 22:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.