BB Erzurumspor'da Osman Özköylü dönemi

Dün akşam saatlerinde Kemal Kılıç'la yolları ayıran BB Erzurumspor, jet hızıyla başarılı teknik adam Osman Özköylü ile prensipte anlaştı.

admin
admin
22 Haziran 2017 Perşembe 03:14
BB Erzurumspor'da Osman Özköylü dönemi

Bugün (Perşembe) Osman Özköylü'nün yardımcısının Erzurum'a gelerek yönetimle bir görüşme yapacağı öğrenildi. Eşiyle birlikte yurt dışında tatilde olan Osman Özköylü'nün ise Cumartesi günü Erzurum'a gelerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

KARİYERİ BAŞARILARLA DOLU

Osman Özköylü teknik direktörlük kariyerinde Elazığspor ve Kayseri Erciyesspor'la şampiyonluk yaşadı. Elazığspor'u 2. Lig'den 1. Lig'e, Kayseri Erciyesspor'u ise 1. Lig'den Süper lig'e taşımayı başarmıştı. Son olarak Samsunspor'u çalıştıran tecrübeli teknik adam, küme düşmesine kesin gözüyle bakılan Karadeniz temsilcisini ligde tutmayı başarmıştı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Engin Bakal 2017-06-29 02:03:21

Allah utantırmasın .Başarılarını dilerim. İnşAllah Süper lige Erzurum'u çıkarır.