ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ KAYAKLI KOŞU ŞAMPİYONASINDA ÖDÜLLERİ TOPLADI

Uluslararası ve Türkiye Üniversiteler Kayaklı Koşu Şampiyonası 25-27 Şubat tarihleri arasında Ilgaz’da yapıldı.

28 Şubat 2013 Perşembe 14:53
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ KAYAKLI KOŞU ŞAMPİYONASINDA ÖDÜLLERİ TOPLADI
Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Ilgaz Kaymakamı Yusuf Özdemir, Ilgaz Belediye Başkanı Cevdet Çetin, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri ve üstü düzey bürokratların katılımıyla düzenlenen törende kupasını alan Atatürk Üniversitesi Kayaklı koşu takımı “Uluslararası ve Türkiye Üniversiteler Kayaklı Koşu Şampiyonası”nda birçok madalya topladı.
Erkekler klasmanında Ömer Yusufoğlu, Mehmet Acar, Hikmet Morçin, Süleyman Yılan, Mesut Ördek ve Aykut Taşçı ile yarışmalara katılan Atatürk Üniversitesi 75 erkek sporcunun yarıştığı şampiyonada hem toplamda hem de bireysel düzeyde önemli başarılar elde etti.
Takımlar toplamında 1. olan Atatürk Üniversitesi Kayaklı Koşu Takımı Gazi Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi, ODTÜ, Niğde Üniversitesi, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Cumhuriyet Üniversitesi, Bayburt Üniversitesi gibi önemli kayaklı koşu takımlarına sahip üniversiteleri geride bırakarak 2013 yılının şampiyonluk kupasını kaldırdı.
Romanya, Bosna Hersek, Sırbistan gibi ülkelerinde aralarında bulunduğu uluslararası kayaklı koşu yarışmasında da Atatürk Üniversitesi kayaklı koşu takımı önemli başarılara imza atarak kar şehri olduğunu ispatladı.
Atatürk Üniversitesi Kayaklı Koşu takımı kafile Başkanı Doç. Dr. Şafak Çomaklı, “Atatürk Üniversitesi’nin bu başarısı sporcularımızın özverili gayretlerinden ve her daim yanımızda olan Baş Antrenör hocamız Hüseyin Öz Beyin tecrübelerinden oluşmuştur. Ancak unutmamak gerekir ki bize maddi ve manevi desteğini esirgemeyen sayın Rektörümüz Prof. Dr. Hikmet Koçak’a ve sportif direktörümüz Doç.Dr. Suphi Özçomak’a teşekkürü bir borç bilmekteyiz” diye konuştu. Kayaklı Koşu Takımının antrenörü Hüseyin Öz de, “Sporcularımıza ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu kupayı bizden desteğini esirgemeyen sayın Rektörümüz Hikmet Koçak’a ithaf ediyoruz” dedi.
Bayanlarda ise ODTÜ, Gazi Üniversitesi, Cumhuriyet Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi, Niğde Üniversitesi, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Bayburt Üniversitesinin 34 sporcusu arasında bireysel de Neslihan Özdoğan ile madalya toplayan Atatürk Üniversitesi Kayaklı Koşu Takımı dördüncü olarak şampiyonayı tamamladı. 



Editör

Son Güncelleme: 28.02.2013 14:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.