KADINLARDAN OBEZİTE KOŞUSU

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen programda, kadınlar obeziteyle mücadele için koştu.

16 Mayıs 2013 Perşembe 16:29
KADINLARDAN OBEZİTE KOŞUSU
Obezite İle Mücadelede Ben de Varım” projesi kapsamında Erzurum’da obeziteyle mücadele eden kadınlar için koşu yarışması düzenlendi. Kazım Karabekir Stadyumu yanında bulunan tartan pistinde organize edilen koşu yarışmasına yaklaşık 100 kadın katıldı. Obeziteyle mücadele eden kadınlar, koşu için start çizgisi üzerinde yerlerini alarak başlama düdüğünü bekledi. Yarışın başlamasıyla koşan kadınlar, birinci olmak için çaba sarf etti. Bitiş çizgisine varan kadınlar, birinciliğin mutluluğunu yaşarken bazı kadınlar ise rakiplerinin kendilerine göre olmadığını söyleyerek kendilerini de birinci olarak gördüklerini söyledi. Yarışmanın sonucunda birinci olan kadınlara Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hediyeler verildi.

Yarışma sonucunda kadınlar, “Obezite İle Mücadelede Ben de Varım” proje sayesinde kilo verdiklerini ve sağlıklarına kavuştuklarını ifade etti. Münevver Yıldız (65), obeziteyle mücadele ettikten sonra hastalıklarının geçtiğini ve rahatça hareket ederek sağlıklı yaşadığını söyledi.

Editör

Son Güncelleme: 16.05.2013 16:33
Anahtar Kelimeler:
ErzurumObeziteKoşu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.