ÖĞRETMENLER STRES ATTI

Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen eğlence programında sanatçı Nesibe Polat, hem vokallik yaptı hem de eserlerini seslendirdi.

27 Kasım 2012 Salı 09:27
ÖĞRETMENLER STRES ATTI

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Palan Otel’de müzik eğlence programı düzenlendi. Sume Sultan ve Nuh Yıldız’ın organize ettiği eğlence gecesinde emekli ve mevcut çalışan öğretmenler bir araya gelerek hasret giderirken, emekli bazı öğretmenlerde öğretmenleri ile bir arada bulunmanın gururunu yaşadılar. Yerel sanatçıların da yer aldığı programda birde kutlama pastası kesildi. Pastayı emekli öğretmen Nadide Budak kesti. 45 yıl milli eğitim camiasında hizmet ettikten sonra emekli olan Budak, burada yaptığı kısa konuşmasında yanında öğretmenlikten emekli olan öğrencilerini görmenin gururunu yaşadığını belirtirken, öğrencilerinin arasında 9 tane de bakan bulunduğunu bildirdi. Budak,. “Öğretmenlerin fedakarlığını saysak bitiremeyiz. Öğrencilerimin hepsi yüksek meslek sahibi oldu. İçlerinde avukat, doktor, savcı, milletvekili ve bakan olanlar var. Sadece 9 tane bakan öğrencim var. En fedakar ve çileli insanlar öğretmenlerdir. Öğretmenler bir mum gibi çevrelerine ışık verir aydınlatır ama kendileri erir” dedi. Emekli öğretmen şair Zinnur Tiryaki’nin de şiirleri ile renk kattığı gecede daha sonra yerel sanatçılar saz ve sözleriyle öğretmenleri eğlendirirken, sahneye son olarak çıkan sanatçı Nesibe Polat, saz grubu olmayınca eserlerini bilgisayarından çaldı. Bazı eserlerinin de müziğini bilgisayardan çalıp sözlerini canlı olarak okudu.

Editör

Son Güncelleme: 27.11.2012 09:30
Anahtar Kelimeler:
Öğretmen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
guest 2012-11-27 11:12:59

ogretmenlerin bu cilesi hic bitmez :)