KARADENİZLİ ÖĞRENCİLERDEN HORON ŞOV

Erzurum'da sosyal paylaşım sitesi üzerinden toplanan Karadenizli üniversite öğrencileri, Atatürk Üniversitesi kampüsü içerisinde horon şov yaptı.

26 Ekim 2013 Cumartesi 19:22
KARADENİZLİ ÖĞRENCİLERDEN HORON ŞOV
Erzurum’daki Atatürk Üniversitesi’nde okuyan çok sayıda Karadenizli öğrenci, kampüs içerisinde bir araya gelerek horon oynadılar. Sosyal paylaşım sitesi üzerinden toplanan gruba sadece Karadenizliler değil Erzurum dışından gelen diğer vatandaşlar da katıldı. Sosyal paylaşım sitesi üzerinden etkinliği oluşturan Ceyhun Murat Zaman, "Sosyal paylaşım sitesi üzerinden 'Atatürk Üniversitesi’nde en büyük horon halkası kuruyoruz' diye bir etkinlik oluşturdum. Amacım Erzurum'da gurbetçi olan tüm arkadaşlarımı bir arada toplamak ve eğlenmek. Kış gelmeden güzel bir hava bulduk ve bunu değerlendirmek istedik. Horona başlarken 10 kişiydik, daha sonra eğlendiğimizi gören herkes katılmaya başladı ve sayımız bine ulaştı. Horon şovumuz 2-3 saat sürecek. Karadenizli insan yorulmak bilmez. Etkinliklerimiz devam edecek" dedi. 

Öğrenciler, öğlen saatlerinde başladıkları horona akşama kadar devam edeceklerini belirttiler. 

Editör

Son Güncelleme: 26.10.2013 19:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.