Hepsi olmuş da bir o olmamış!

Hepsi olmuş da bir o olmamış!

admin
admin
26 Haziran 2018 Salı 13:55
Hepsi olmuş da bir o olmamış!

Vedat REFAYELİ

‘’Bi çay getir kıtlama’’ diye de bildiğimiz Bugün Hava Erzurum parçası, rahmetli hemşehrimiz İbrahim Erkal’in son eserlerinden birisiydi. Kulağa hoş gelen, duyduğumda sonuna kadar dinlediğim parçalardan biridir. Bu parçayı herhalde İbrahim Erkal’den daha güzel de söyleyen olmaz diye düşünmüştüm, ama yanılmışım.. En az o parçanın hakkını onun kadar iyi veren birini gördüm.

Dilek Şimşek! Erkal’in sağlığında son zamanlarda yanından ayırmadığı, sesi kadar fiziği de güzel bir Erzurumlu bayan! Sevgili Nurullah Akçayır’ın Yare Söyle Proğramından tanıyorum onu. Erkal’in Bugün Hava Erzurum’unu seslendirmiş, hem de nefis bir klip ile! Yazları Mersin Silifke’de ikamet eden sevgili arkadaşım Abidin Evliyaoğlu facebook’dan paylaştı bu klibi, ilk oradan gördüm. Çekimleri ve açıları ile son yıllarda seyrettiğim en güzel klip! Erzurum görüntüleri eşliğinde nefis bir klip çalışması olmuş ki, emeği geçenleri tebrik ediyorum. İlgiliyseniz, gogool’a girin, seyredin. Siz de seyredince bana da hak vereceksiniz. Ne yalan söyleyeyim, son zamanlarda ilk defa böyle güzel bir klip izliyorum. Parçaya ayrı bir renk katmış. O Saat kulesi ve çobandede köprüsündeki drone kamera ile yapılan çekimler, aklımı başımdan aldı adeta. Danscı kızlar ve bar ekibi, ayrı bir renk katmış, bir defa kareografiler on numara olmuş. O kadar güzel kip içerisinde olmamış dediğim bir tek erkek bar ekibi oyuncuları oldu. Bir o sırıtmış. Bir defa hem eksikler hem de o dadaşın ve barın o havasını veremiyorlar.. Böylesine profesyonel çalışan ekip, onu nasıl atlamış, üzüldüm doğrusu. Bir o konuda özen gösterilmemiş ve o güzelim klibin en soğuk tarafı olmuş, yanarım da ona yanarım.

Dün Erzurumlu sanatçılar Raci Alcan, Vahit Alkır ve Fethi Siverekli ağabey ile de izledik o klibi, yalnız olmadığımı anladım! Onlar da benimle aynı düşünüyorlar. Kaldı ki onlar da sayemde ilk defa gördükleri ve haberdar oldukları klibe bayıldılar…

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.