HATIRA PARA DAĞITIYOR

Geçtiğimiz günlerde yıllar önce sakladığı paralarını tesadüfen bulan Erzurumlu 90 yaşındaki Ahmet İnan, banknotların tedavülden kalktığını öğrenince büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. İnan, yıllarca emek harcayarak biriktirdiği paraları, gelen misafirlerine hatıra olarak dağıtıyor.

29 Haziran 2011 Çarşamba 11:08
HATIRA PARA DAĞITIYOR
Olur'un Ormanağzı köyünde eşi Hüsna İnan'la birlikte yaşayan Ahmet İnan (90), 40 yıl önce inşaatlarda sırtında taş taşıyarak biriktirdiği 30 bin lirayı, zor günlerde kullanmak için evinde sakladı. Sakladığı yeri unutan İnan, yıllar sonra tesadüfen paraları evinin bir köşesinde buldu. İnan, paralarının tedavülden kalktığını öğrenince ise adeta yıkıldı.
Bütün emeklerinn boşa gittiğini anlatan İnan, paraları misafir gelenlere hatıra olarak dağıttığını söyledi. Aldığı 315 liralık yaşlılık maaşıyla geçinemediğini kaydeden İnan, yetkililerden ve hayırseverlerden yardım beklediğini dile getirdi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
HATIRA PARA DAĞITIYOR
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.