GÖKHAN TEPE, ERZURUM POLİS RADYOSU’NUN KONUĞU OLDU

Türk Pop Müziğinin başarılı sanatçılarından Gökhan Tepe, Erzurum Polis Radyosu’nun konuğu oldu.

01 Şubat 2013 Cuma 09:03
GÖKHAN TEPE, ERZURUM POLİS RADYOSU’NUN KONUĞU OLDU
Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Kaya Gezeker tarafından karşılanan ünlü sanatçı, Gezeker tarafından TDP’ nin Erzurum’ da ki çalışmaları hakkında bilgilendirildi. TDP’ nin maskotu Polican ile de tanışan Gökhan Tepe, Polican ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Tepe; “TDP olarak çok güzel işlere imza atmışsınız. Yürekten inanıyorum ki, çocuklar Polican’ı çok sevecek” diye düşüncelerini belirtti ve sonrasında Erzurum Polis Radyosu’ nun stüdyosunda mikrofon başına geçti.

Erzurum Polis Radyosu spikerleri Enes Okumuş ve Varol Kopan’ın sorularını yanıtlayan Gökhan Tepe ile yaklaşık bir saat süren keyifli bir sohbet geçirdiler. Kendisine yöneltilen soruları samimiyetle cevaplandıran başarılı sanatçı, Müzik dünyasına adım attığı günlerden konservatuar eğitimine, yaptığı sevilen bestelerden sanat müziğine olan sevgisine kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Son albümü ile ilgili bilgi de veren sanatçı Erzurum’ a olan sevgisini de “Kendimi artık bir Erzurumlu olarak görüyorum” diyerek 15 yıldır sürekli Erzurum’ a geldiğini, burada güzel dostluklar kurduğunu ve bunun da Erzurum halkının sıcakkanlı ve güler yüzlü olmasından kaynaklandığını dile getirdi.

Gökhan Tepe Erzurum Polis Radyosu’nun yayın politikasını çok beğendiğini ve Erzurum’ da iyi bir yer edindiğini belirterek radyo çalışanlarının misafirperverliği konusunda teşekkür etti.

Gökhan Tepe programın sonunda Emniyet Teşkilatı’ nı başarılı çalışmalarına da değinerek Türk Polis Teşkilatı’ nın 168. Kuruluş yıldönümünü kutladı.

Sohbet sonrası Polis Radyosu’nun “Anı Defteri” ni imzalayan Gökhan Tepe Radyo çalışanları ve görevli Polisler ile de fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

Editör

Son Güncelleme: 01.02.2013 09:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.