ERZURUM VE BODRUM'DAN FARKLI İKİ MANZARA

Tarih 12 Şubat 2013... Türkiye'nin iki farklı bölgesinden iki fotoğraf objektiflere yansıdı. Erzurum'da yoğun kar yağışı altında soğuktan korunan vatandaşlara inat, Bodrum'da turistlerin sere serpe güneşlenmeleri dikkat çekti.

12 Şubat 2013 Salı 23:08
ERZURUM VE BODRUM'DAN FARKLI İKİ MANZARA
BODRUM'DA GÜNEŞ VE SICAK
Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yaklaşık iki haftadır aralıklarla devam eden sağanak yağmur, fırtına ve soğuk hava, bu sabahtan itibaren yerini güneşe bıraktı. Güneşi fırsat bilen turistler sahillere akın etti.
 

Hava sıcaklığının 19 derece olarak ölçüldüğü Bodrum'da, sahildeki kafeteryalar ve plajlar doldu.

Anneler çocuklarıyla kumsalda oturup sıcak havanın tadını çıkardı, bazı turistler kafeteryalarda uyukladı. İsviçreli ve Alman turistler mayo ve bikinileriyle güneşlendi.

Bir grup turist de günübirlik tur tekneleri ile mavi yolculuğa çıktı. Meteoroloji yetkilileri hava sıcaklığının mevsim normallerinde seyredeceğini, hafta sonu yeniden yağış beklendiğini ldirdi.

ERZURUM'DA KAR VE SOĞUK

Yaklaşık 1 hafta aradan sonra Erzurum’da yeniden kar yağışı başladı. Kar yağışıyla birlikte cadde ve sokaklar beyaz örtüyle kaplandı. Kar kalınlığı kent merkezinde yaklaşık 5 santimetreye ulaşırken, vatandaşlar kar altında yürümenin tadını çıkardı. Kar ve tipi yüksek kesimlerde olumsuzluklara neden olurken, trafik ekipleri ağır tonajlı araçların zincirsiz gitmelerine müsaade etmedi.
Hava sıcaklığı ise eksi 15 dereceye kadar düştü.

Editör

Son Güncelleme: 12.02.2013 23:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
muzaffer okumuş 2013-02-21 02:05:31

şubat ayında bodrum da deniz sefası, erzurumda kar çilesi kiülli̇yen yalan haber. ben izmirde yaşamaktayim. hala üzeri̇m de kaban var. geceleri̇ ve gündüzleri̇ hala sobalar yaniyor. erzurum ve doğu i̇lleri̇n de yaşayan hemşehri̇leri̇mi̇z i̇ki̇ bölge arasin da ki̇ farki görünce zannedi̇yorlar ki̇ bati da yaşayanlar cennet de yaşiyor. hayat fotoğraflara benzmez. sakin bu uydurma resi̇mlere aldanip yeri̇ni̇zden yurdunuzda olmayin. şu andas i̇şsi̇zli̇k izmi̇r de daha fazla. evi̇ne ekmek götüremeyen bi̇r sürü i̇nsan var.yaşamasını bildikten sonra heryer insana cennet olur.