BABANA BURS BAĞLA

Erzurum’da birçok cadde ve sokağa asılan iş ilanına bakanlar bir daha dönüp bakıyor. ”Babana Burs Bağla” başlıklı iş ilanına bakanlar hayretler içinde kalıyor.

06 Kasım 2012 Salı 17:47
BABANA BURS BAĞLA
Öğrencilerin dikkatini çekmek için böyle bir başlığın atıldığı düşünülen ilanda “ailenizden para istemek, burs peşinde koşmak yerine anketörlük yaparak babanıza burs bile bağlayabilirsiniz” yazıyor. İş ilanına ise en çok öğrenciler ilgi gösteriyor. İlanı gören Deniz Keskin ilk defa böyle bir ilan gördüğünü belirterek çok şaşırdığını söyledi.
Vatandaşlar “Bu sıralar böyle ilginç ilanlar moda oldu. Ama şunu da belirtmek gerekir ki gayet ilgi çekiyor. İnsanlar ister istemez ilanı okuyor. Bu ilan ise diğer gördüğümüz ilanlardan daha ilginç geldi. Bakalım daha neler göreceğiz. Yavaş yavaş bu tarz ilanlara alışıyoruz. Dünya değişiyor. Haliyle insanlarımız da ilanlar da değişiyor. Ama bu değişim güzel gayet renkli görüntüler ortaya çıkıyor. Biz bu durumdan şikayetçi değiliz.” dediler.

Editör

Son Güncelleme: 06.11.2012 17:55
Anahtar Kelimeler:
BABANA BURS BAĞLA
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.