AZERBAYCANLI SPİKERİN DİLİNDEN ROMANYA ZAFERİ

Azerbaycan'da yayın yapan Hazar Televizyonu, canlı olarak yayınladığı Türkiye-Romanya milli maçı karşılaşmasını sunan spiker adeta coştu.

12 Eylül 2013 Perşembe 00:17
Spikerin milli takımın etkili atakları sırasında verdiği tepki Türkiye'deki meslektaşlarını aratmadı. Spiker milli golcüler Burak ve Mevlüt'ün attığı gollerle adeta kendinden geçerken, kaçan gollerde de üzüntüsünü gizleyemedi.
BURAK KAÇIRDI, SPİKER KAHROLDU
Maçın 9'uncu dakikasında Burak'ın kaçırdığı gol öncesi "Burak ilerleyir, Burak, Burak, Burak, Burak" şeklinde defalarca tekrarlayan spikerin sesinde kaçan gölün üzüntüsü hissedildi. Burak Yılmaz'ın golü sırasında ise yaşadığı gol sevinci görülmeye değerdi. Azeri spiker golle neticelenen atağı şu şekilde anlattı: "Umut Bulut, Caner Erkin indi bir güzel epizod(pozisyon) başla zarbe(şut) gol. Burak Yılmaz gol ve gol ve gol ve gol Burak Yılmaz vurur muhteşem heyecan artık indi başlayır. "
Maç süresince Türkiye'nin sonuçsuz ataklarına üzüntülerini "çok teessüf, çok teessüf, çok teessüf" şeklinde ifade eden spiker, renkli anlatımıyla izleyicilerden tam not aldı.
"GAPİ DİREĞİ,GAPİ DİREĞİ"
 Spiker bir Romanya atağında da, “Hücum teşkil edir, gol bırakmamak vaciptir. (Top direkten dönünce) Gapi zili, gapi direği, gapi direği…" şeklindeki sözleri kahkahalara boğdu.
"BU İŞİ BİTİR MEVLÜT BİTİR MEVLÜT"
Milli maçın uzatma dakikalarında Türkiye'nin Mevlüt Erdinç'in ayağından bulduğu gol sırasında da duygularını gizleyemeyen spiker anlatımını "Bu işi bitir Mevlüt, bitir Mevlüt, bitir Mevlüt Mevlüt'ün golü meseleni halledir. Bu iş burada bitir. Sevincimizin haddi hududu yoktur. Muhteşem iki gol Burak Yılmaz, Mevlüt Erdinç" şeklinde sonlandırdı.

Editör

Son Güncelleme: 12.09.2013 00:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.