8. GNCFEST 26 EYLÜL’DE ERZURUM'DA

Gnçtrkcll'in hazırladığı 8. Gnçfest Festivali müzik ve eğlenceyi Türkiye'nin dört bir yanına Sıla ve Model ile taşıyor. Yaza güle güle dediğimiz bu aylarda 7 şehirde, yine yüz binlerce müzikseverin katılımıyla gerçekleşen 8. Gnçfest konseri, Erzurum’da gerçekleşecek.

21 Eylül 2013 Cumartesi 14:51
8. GNCFEST 26 EYLÜL’DE ERZURUM'DA
Gnçfest'in hazırladığı bu konserde birçok etkinlik, yarışma ve sürprizler yer alacak. 24 Eylül - 6 Ekim tarihleri arasında 7 şehirde yapılacak olan festivalin sahnesinde ise Model ve Sıla 26 Eylül'de Erzurum'da hayranları ile buluşacak.
Biletler ise Faturalı gnçtrkcll’liler 2, hazır kartlı gnçtrkcll’liler 1, hattını Turkcell’e taşıyan veya cihaz alanlar ise 2 adet biletlerini Turkcell İletişim Merkezleri’nden ücretsiz olarak alabilirler. Turkcell'liler için bilet ücreti 10 TL, diğer operatörler için 20 TL Biletix'te satışa sunuluyor.
Öte yandan GNCFEST konserinin düzenleneceği gün içerisinde 12:00 -13:00 saatleri arasında Erzurum Tutku Bowling Kafe'de Turkcell temsilcileri-yöneticileri ile söyleşi yapılacak ve katılımcılara da 1 bilet hediye edilecek. Ayrıca festival alanında genç o ses yarışması için şarkı kayıtları alınacak, Ekim ayında yapılacak oylama ile birlikte seçilen 1. Muzisyen klip çekilip NR1 TV de yayinlacak. Aynı zamanda 'O SES TÜRKİYE' jurileri ile tanıştırılacak.

Editör

Son Güncelleme: 21.09.2013 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.