Palandöken’e erken veda...

Yavuz Değirmenci’nin oğlu sakatlandı, tatil yattı.

admin
admin
02 Şubat 2024 Cuma 11:31
Palandöken’e erken veda...

Vedat REFAYELİ

TRT İstanbul Radyosu Türk Halk Müziği sanatçısı Yavuz Değirmenci’nin bu kış sezonunda Palandöken’de kayak zevki, kursağında kaldı.

Erzurumlu sanatçının oğlu 10 yaşındaki Şeref Yalın, kayak yaparken talihsiz bir kaza geçirdi ve ayağı alçıya alındı.

Eşi Pelin, 16 yaşındaki oğlu Şems Yağız ve 10 yaşındaki oğlu Şeref Yalın ile her kış olduğu gibi bu sömestride de memleketine, Erzurum Palandöken’e kayak yapmaya gelen Yavuz Değirmenci, daha ailecek kayağın zevkini alamadan oğlunun ani sakatlığıyla şok oldu.

Aynı zamanda Fenerbahçe’nin minik basketbol takımının da skorerlerinden olan oğlu Şeref Yalın, kuzey pistinde kayak yaparken, sorumsuzca pist ortasında sohbet eden gruba daldı, sağ ayağından sakatlandı.

Şehir hastanesine kaldırılan minik Şeref Yalın’ın ayağı alçıya alındı. En az 4 ay parkeye çıkamayacak olan talihsiz sporcunun durumu karşısında Yavuz Değirmenci ve ailesi, otelden ayrıldı, bakım ve tedavisi rahat olsun diye şehirdeki halaevine yerleşti.

Olaydan duyduğu üzüntüyü dile getiren sanatçı Yavuz Değirmenci, ‘’6 yaşından beri kayak yapan bir çocuktu. Sorumsuzların yüzünden çocuğum sakatlandı ve en az 4 ay spor yapamayacak olmasına çok üzüldük. Maalesef Palandöken’den bu sezon üzülerek de olsa ayrı kalacağız’’ dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.