Bak bu iyi haber!

O ucube bina artık iyi bir işe yarayacak...

admin
admin
25 Mayıs 2024 Cumartesi 11:17
Bak bu iyi haber!

Vedat REFAYELİ

Sanırım Refah Partili Sıddık Polat Belediye başkanıyken yapılmıştı o bina.

Hiçbir özelliği, hele de estetik değeri olmayan bir ahşap binaydı, niye yapılmıştı, bugün olmuş halen daha anlamış değilim.

Daha çok halkın Çeçenistan Parkı diye bildiği Yenişehir semtindeki Palandöken Belediyesi’ne ait çay bahçesinin yanındaki bu ucube binadan bahsediyorum.

Birara, yine sanıyorum AK Partili Cenap Köksal Birdal’ın Belediye başkanlığı döneminde İlçe Kent Konseyinin toplantılarına ev sahipliği etmişti o teras katlı bina ama sonra ondan da vazgeçildi, öyle kendi haline bırakılmıştı.

Yıllardır oranın yanından geçeriz, o güzelim bakımlı parka da yakışmıyor diye iç çeker dururduk.

Palandöken’in çiçeği burnundaki Belediye Başkan Yardımcılarından Vakur Alemdar ile konuştum, o binanın yerinde bundan böyle Et ve Süt Kurumu’nun satış marketi olacak.

Belediye Başkanı Muhammet Sunar’ı da aradım, Kombina yönetimi ile protokol yaptıklarını, meclisten de karar çıkarttıklarını söyledi, o bölgede oturmamama rağmen nasıl sevindim, anlatamam.

Artık o bölgede oturanlar Gez mahallesine gitmek zorunda kalmayacak, hemen o parkın yanındaki marketten alışveriş yapabilecek.

Hem o bölge insanı büyük bir dertten kurtulmuş olacak, hem de o ucube bina nihayet revizyondan geçerek adamakıllı bir işe yarayacak, hem de bizim bu sıralar size verebileceğimiz güzel bir haber, ya da müjde olacak.

Bu benim son kararımdır!

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.