Yıldızkent’in yıldızı parladı!

Gün geçmiyor ki bir açılış olmasın, yeni bir marka firma açılmasın!

admin
admin
25 Mayıs 2024 Cumartesi 11:05
Yıldızkent’in yıldızı parladı!

Vedat REFAYELİ

Hiçbir hafta sonu olmasın ki Yıldızkent’te bir açılış yapılmasın.

Artık bakıyorum da, marka firmalar da keşfetmiş bu Yıldızkent’i!

Her gittiğimde biraz da büyüdüğünü, konut ve işyeri sayısının arttığını gördüğüm, şaşırdığım Yıldızkent’te geçtiğimiz günlerde bir açılış daha gerçekleşti.

Beşiktaş eski As Başkanlarından Emre Kocadağ ile Esat Kocadağ kardeşlerin sahibi olduğu, Türkiye’nin yerli kahve markalarından Ekspressolab, müşterilerinin hizmetine girdi.

Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde toplam 780 metrekare alana sahip marka kafenin işletmecileri Burak Yıldırım ile Mustafa İstanbullu, hem böylesine yerli bir firmayı işletiyor olmaktan hem de 20 kişiye istihdam sağlamaktan dolayı mutlu ve gururlu olduklarını söylüyorlar.

Açıkçası çok para harcamıştı ortaklar, ben kendi adlarına endişe duymuyor değildim.

Açılışı sonrası adeta müşteri akınına uğradığını gözlemlediğim işyerine bu ilginin sebebini sorduğumda Burak Yıldırım, "Özellikle gençler bu markayı çok iyi biliyor. Sadece kahvesi ile değil, yaş pasta ve kurabiyeleri gibi unlu mamülleri ile namlı bir marka. Bu yatırıma koyulurken hiç tereddüt etmedik, çünkü kurumsal bir firmanın işletmecisi olacağımızı, hiçbir zararla karşılaşmayacağımıza emindik’’ değerlendirmesini yapıyor.

Ne diyeyim, Allah yollarını, izlerini açık etsin, bereketli olsun.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.