Erzurum’u sarsan cinayetler

Gece tartıştığı eşini, sabah uyurken tabancayla öldürdü, sonra kendini polise ihbar etti.

admin
admin
25 Mayıs 2024 Cumartesi 10:53
Erzurum’u sarsan cinayetler

Erzurum’da bir gün önce babasını öldüren evlat cinayetinin ardından, dün de bir kişi karısını evde silahla öldürüp polis ekiplerine teslim oldu. Erzurum’da arka arkaya işlenen cinayetler dikkat çekici boyuta ulaştı.

Erzurum, bir önceki gün yaşanan babasını öldüren evlat cinayetinin ardından yeni bir cinayet haberi ile gündeme geldi. Erzurum'da 71 yaşındaki Halil Ciğerli isimli şahıs sabah saatlerinde evinde eşini tabanca ile vurarak öldürdü.

POLİS EKİPLERİNİ ARAYIP TESLİM OLDU

Sabah saatlerinde gerçekleşen olayda, Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi'ndeki Şenol Evler A Blok'ta meydana geldi. Yaklaşık 2 yıldır aralarında şiddetli geçimsizlik bulunduğu iddia edilen 3 çocuk sahibi Hangül ve Halil Ciğerli çifti, yalnız yaşadıkları evde gece tartıştıktan sonra uyudu. Sabah Halil Ciğerli, evdeki tabancayı alıp eşinin uyuduğu odaya gitti.

Eşinin başına 2 el ateş edip öldüren Ciğerli, bir süre bekleyip, dışarı çıktı. Ciğerli, mahalledeki bir çay ocağında polis ekiplerini arayarak teslim olmak istediğini söyledi. Adrese gelen polis ekiplerine, evini gösterip teslim olan Ciğerli, gözaltına alındı. Eve giren polis ve sağlık ekipleri, Hangül Ciğerli'nin cansız bedeniyle karşılaştı.

Olay Yeri İnceleme Ekibi evde çalışma yaparken, Cumhuriyet Savcısı'da inceleme yaptı. Olayı haber alan aile sakinleri eve geldi. Daha sonra talihsiz kadının cenazesi otopsi yapılmak üzere adli tıpa götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma ve araştırmalarını sürdürüyor.

İKİ GÜN ARKA ARKAYA CİNAYET

İki gün arka arkaya işlenen cinayetler Erzurum'da son yıllarda meydana gelen aile içi şiddet ve cinayetleri gündeme getirdi. Tartışma sonucunda babasını silahla vuran evlat cinayetinin ardından bugün işlenen kadın cinayeti ve kent genelinde aileye yönelik benzer cinayetlerde artış dikkat çekti.

Editör

Son Güncelleme: 25.05.2024 11:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.