Erzurum’da korkunç olay! Babasını öldürdü

Erzurum'da baba ile oğulun tartışması kanlı bitti. Ofiste çıkan tartışmada oğlu tarafından silahla vurulan baba hayatını kaybederken, cinayet zanlısı oğul yakalandı.

admin
admin
23 Mayıs 2024 Perşembe 07:20
Erzurum’da korkunç olay! Babasını öldürdü

Erzurum’da tartıştığı oğlu tarafından silahla vurulan baba hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre; Olay, Çaykara Caddesi’nde 7 katlı bir iş merkezinin 5. katındaki bir ofiste meydana geldi. Baba ile oğulun tartışmasında oğlu M.T.A. (25) tarafından silahla vurulan baba Fahrettin A. (55) hayatını kaybetti.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, baba Fahrettin A.'nın hayatını kaybettiğini belirlerken, zanlı M.T.A polis ekipleri tarafından gözaltına aldı.

Olay yerinde hayatını kaybeden babanın cansız bedeni olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Erzurum Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Editör

Son Güncelleme: 25.05.2024 11:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.