KANAL D, ÇOMAKLI’NIN MUTFAĞINA KONUK OLDU

Erzurum Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Zekiye Çomaklı, evinin kapılarını Kanal D Televizyonu’nda yayınlanan ‘Mutfağım’ adlı programa açtı.

05 Kasım 2012 Pazartesi 18:39
KANAL D, ÇOMAKLI’NIN MUTFAĞINA KONUK OLDU



Kanal D’de yayınlanan “Mutfağım” adlı televizyon programı Erzurum’da mola verdi. Erzurum Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Zekiye Çomaklı’nın mutfağına konuk olan ekip, Dadaşların sofrasına hayran kaldı. Nursel Ergin’in sunuculuğunu yaptığı, hafta içi her gün ekrana gelen ve her bölümde başka bir şehre konuk olunan yemek programı Mutfağım ekibi, bu kez Erzurum’u tanıttı. Zekiye Çomaklı’nın evinde, kentin yöresel mutfağındaki seçkin örnekleri tadan sunucu Ergin, Erzurum’a hayran kaldı. “Karlar Ülkesinin Damak Tadı-Erzurum Yöre Mutfağı” kitabının yazarı olan Çomaklı programda, Soğan mıhlası, Gliko ve Babıko gibi yemeklerin yanı sıra fincanda kadayıf, Erzurum pastası ve Demir tatlısı gibi hamur işlerinden de örnekler sundu. Çomaklı’nın altın gününe denk getirdiği çekimlere katılan davetliler, yöresel lezzetleri büyük bir keyifle tattı. Çomaklı, yaklaşık 20 yıldır ulusal televizyon ekranları vasıtasıyla doğup, büyüdüğü şehri tanıtmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Çomaklı, “Erzurumlu hanımlar olarak güzide kentimizin kültürel ve sosyal yaşamını elimizden geldiği kadar tanıtıp anlatmaya çalışıyoruz. Kanal D Televizyonu vasıtasıyla dolu dolu bir Erzurum’u yaşadık. Program çekimleri tamamlandı. Programda ‘Karlar Ülkesinin Damak Tadı-Erzurum Yöre Mutfağı’ adlı kitabımdaki lezzetler ve şehrimizin muhteşem mutfağını da anlattım. Mutfağım programı 6 Kasım tarihinde saat 11’de izleyiciyle  buluşacak. Bize ilgi gösterip kentimizi tercih eden Kanal D’nin televizyon programları yetkililerine teşekkür ederim” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 05.11.2012 21:06
Anahtar Kelimeler:
Zekiye Çomaklı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hukumet Ana 2014-06-25 00:22:52

ben o mutfagi nAsilka cirdim

Avatar
arzu nihat saribaş 2012-12-27 01:26:06

zekiye ablacım mutfağım programında seni görmek büyük bir gururdu iyiki varsin memleketimizi muhteşem tanıtıyorsun varol ablacım