Yık ortalığı dadaş!

Milli barcı Kılınboz’a büyük onur...

admin
admin
30 Nisan 2024 Salı 07:00
Yık ortalığı dadaş!

Vedat REFAYELİ

Suat Kılınboz, Erzurum’da bar, halk oyunları denince ilk akla gelen son kuşak isimlerden biridir.

Artık ilerleyen yaşı karşısında eskisi gibi sahneye çıkıp bar tutmayan, tutsa da rica üzerine özel davetlerde kısa gösteri yapan Suat Kılınboz, belki de bugünlerde bar yaşamının en güzel teklifini almanın mutluluğu ve heyecanı içinde.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen prestijli bir yarışmaya, Uluslararası Dans Günleri proğramına davet edildi.

2 Mayıs tarihinde Cemal Reşit Rey konser salonunda sahneye çıkacak olan Suat Kılınboz, burada hançer barını oynayacak. Kendisine yine kendisi gibi milli barcılardan, halk oyunları eğitmeni Sahit Göktaş eşlik edecek.

İkilinin böylesine önemli bir platformda sahne almasına bir Erzurumlu olarak hepimiz, sevindik mutlu olduk.

İnanıyoruz ki kesinlikle Cemal Rey konser salonu, gösteri ile yıkılacak, gerek canlı ve gerekse sosyal medya aracılığı ile proğramı takip eden herkes kendinden geçecek.

Yıllar sonra bar kıyafetini girip önemli ve özel bir gösteriye çıkacak olan hem Suat hem de Sahit kardeşime başarılar diliyorum, Erzurum barlarından olan hançer barı ile tüm izleyicileri büyüleyeceğinden yüzde bin eminim, bu benim son kararımdır.

Editör

Anahtar Kelimeler:
Yık Ortalığı Dadaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.