VE ASSİSTT’E EYLEM ZAMANI

Çalışanların haklı feryatlarına kulaklarını tıkayan Assistt, Erzurum’da protesto edilecek.

29 Haziran 2013 Cumartesi 23:00
VE ASSİSTT’E EYLEM ZAMANI
700’ün üzerinde ALO 182 Merkezi Hastane Randevu Sistemi çalışanını gözden çıkaran Assistt, çalışanlarının sosyal haklarını vermeden, işlerini son vermek için elinden geleni yapıyor. Erzurum’da 30 Haziran Pazar günü öğle saatlerinde çok sayıda çalışanın oturma eylemi yaparak Assistt’i protesto edecekleri öğrenildi.
Üç yıla aşkın süredir çalışan personellerinin tazminat ödemeden iş akitlerini feshetmekte direnen Assistt’e karşı çalışanlar, Pazar günü tepkilerini ortaya koyacaklar.
Sahipsiz kaldıklarını ifade eden çalışanlar, “Birileri bizim sesimizi duyana kadar, elimizden geleni yapacağız. Erzurum insanını sömüren, işi bitince de haklarını ödemeden kapının önüne koyan ilgili firmaya gerekli uyarıyı yapmak için Pazar günü öğlede eylem yapacağız. Haklının yanında olan ve hakkın gasp edilmesine göz yummak istemeyen herkesi Cumhuriyet Caddesi’ndeki Türk Telekom’un önünde bizlere destek olmaya davet ediyoruz.” dediler.
Öte yandan Assistt, çalışanların haklarını ödemek yerine, uğradıkları haksızlık karşısında seslerini duyurmak isteyen ve basına bilgi veren çalışanları hakkında disiplin suçu işledikleri gerekçesiyle araştırma yaptığı öğrenildi. 

Editör

Son Güncelleme: 30.06.2013 08:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gulseren 2013-06-30 22:09:25

bu haberin daha genis kitlelere yayilmasini istiyoruz!!!!!