VALİ ÖZTÜRK ESOB’DAYDI

Son kararnameyle Antalya’ya atanan Vali Sebahattin Öztürk, veda ziyareti için Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ndeydi.

15 Mayıs 2013 Çarşamba 23:48
VALİ ÖZTÜRK ESOB’DAYDI
Başkan Rasim Fırat ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Vali Öztürk, Erzurum’u çok özleyeceğini belirtti.
Vali Sebahattin Öztürk’ün veda turlarında bugünkü durağı Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği oldu. ESOB Başkanı Rasim Fırat’ın Esnaf Sarayı girişinde karşıladığı Vali Sebahattin Öztürk, ESOB yönetimine veda etti. Erzurum’un kendi memleketi olduğunu vurgulayan Vali Öztürk, “Allah bana bu ülkede ve öyle ki Erzurum’da Valilik yapmayı nasip etti. Bu şehrin benim için apayrı bir yeri var. Unutulmaz hatıralarla ayrılıyorum” dedi. Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Rasim Fırat ise Erzurum’a hizmetlerinden dolayı Vali Sebahattin Öztürk’e teşekkür etti.
Öte yandan Sosyal Güvenlik Kurumu Erzurum İl Müdürü Hulusi Bumin de Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti. Başkan Rasim Fırat ile bir süre görüşen SGK İl Müdürü Hulusi Bumin kurum çalışmaları ve sosyal güvenlik haftası ile ilgili bilgiler verdi.

Editör

Son Güncelleme: 15.05.2013 23:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.