ÜNİVERSİTE GAZETESİ ÇIKARACAKLAR

İşletme Fakültesi öğrencileri, üniversite gazetesi çıkarmak için kolları sıvadı. Aylık olarak yayınlanacak gazete için üniversite yöneticileri ve fakülte dekanlarının görüşlerini alan gençler, projeleri için tam destek istediler.

30 Nisan 2014 Çarşamba 07:19
ÜNİVERSİTE GAZETESİ ÇIKARACAKLAR
Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri, uzmanlık alanları dışında da boy göstermek için harekete geçti. Atatürk Üniversitesi’nde öğrenim gören tüm öğrencilere hitap edecek bir üniversite gazetesi çıkarmak için yola çıkan gençler, Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü’nden gerekli izinleri alarak işe koyuldular.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü 3. sınıf öğrencileri Olcay Çelik, Aslı Atabay, Osman Can Barakalı ve Kağan Alparslan Çakır, üniversite gazetesi çıkarmak amacıyla Atatürk Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Savaş Eğilmez’le bir araya gelerek, hem sohbet ettiler hem de gerekli izinleri aldılar. Üniversite gazetesi çıkarmak isteyen gençler adına konuşan Kağan Alparslan Çakır, “Üniversitemizde arkadaşlarımızı kaynaştırmak ve kampüsümüzde farkındalık oluşturmak amacıyla böyle bir planlama yaptık. Gereken izinleri hocalarımızdan aldık. Siyasi ya da ideolojik hiçbir amacımız yok. Sadece eğitim gördüğümüz ülkemizin güzide eğitim kurumlarından birisi olan Atatürk Üniversitemize renk katmak amacındayız. Finans ihtiyaçlarını tamamladık. Yaptığımız planlamaya göre gazetemizi okulumuzda öğretim gören tüm öğrencilere ücretsiz olarak dağıtacağız. Bu amaçla bizleri destekleyen tüm hocalarımızın ellerinden öpüyor ve teşekkür ediyoruz’’ şeklinde konuştu.

HOCALARDAN TAM DESTEK

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğrencileri tarafından aylık olarak çıkarılması planlanan üniversite gazetesinin izin işlemleri için öğrenciler ilk olarak Atatürk Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Savaş Eğilmez’i ziyaret ederek, desteklerini istediler.

Daha sonra Atatürk Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Takkaç, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Suphi Orhan, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğur Yavuz, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Davut Yaylalı, Yabancı Diller Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Sıddık Bakır ve Edebiyat Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Erol Kürkçüoğlu’nu ziyaret ederek planlarını anlatan gençler, hocalarından büyük ilgi gördüler. Aylık olarak çıkarılacak olan üniversite gazetesi için hocalarından destek alan işletme fakültesi öğrencilerinin tüm hocaların fikirlerini alacakları belirtildi.

Editör

Son Güncelleme: 30.04.2014 07:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.