TORTUM MÜFTÜSÜ BÜYÜK’E VEFA YEMEĞİ

Tortum Müftülüğünden Erzurum İl Müftü yardımcılığına atanan Celal Büyük onuruna ilçede görev yapan din görevlileri tarafından vefa yemeği tertip edildi.

11 Aralık 2013 Çarşamba 17:04
TORTUM MÜFTÜSÜ BÜYÜK’E VEFA YEMEĞİ
Programa Tortum Kaymakamı Halit Mengi, Erzurum İl Müftüsü Hasan Çınar, Tortum’da bulunan daire amirleri ve 150 civarında din gönüllüsü katıldı.

Programda ilk koşmayı yapan İlçe Kaymakamı Halit Mengi, “Hocamız sıra dışı bir müftüydü. Teknolojiyi kullanan, personelini eğiten ve çalışmaya sevk eden biriydi. Biz onunla çalışmaktan onur duyduk yeni görev yerinde başarılar dilerim” dedi.

Ardından kürsüye çıkan Erzurum il Müftüsü Hasan Çınar, “Bu atmosfer çok güzel. Celal hocam Tortumda birçok hizmet yapmış görevliler ve halk tarafından sevilen bir kardeşim. Bu manzarayı görünce bu yemeğin adı veda yemeği değil bir vefa yemeği olması gerektiğini düşünüyorum. Bundan sonra Celal hocam projeleri ile bütün bir Erzurum'a hizmet edecektir. Celal hocama Erzurum İl Müftülüğündeki hizmetlerinde başarılar dilerim.” dedi.

Programda sırasıyla Belediye Başkanı Hasan Çakmak ve Din Görevlileri Dernek Başkanı Emrullah Kaçar birer konuşma yaptılar.

Ardından Müftü Celal Büyük’e Tortum Kaymakamı tarafından plaket, Erzurum İl Müftüsü Hasan Çınar tarafından Üstün başarı belgesi, Tortum Belediye Başkanı Hasan Çakmak, Bizim Petrol işletmesinin sahibi Lokman Uzun, Tortum Ziraat Bankası Müdürü Remzi Bozkurt, Tortum Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Köksal Zil, Tortum Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü İlhami Ay, Erzurum Din Görevlileri Dernek Başkanı Emrullah Kaçar , Tortum Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Küçük, Diyanet Sen İlçe temsilcisi İbrahim Bayrak, Türk Diyanet Sen İlçe Temsilcisi İsmail Güllü tarafından plaketler takdim edildi.

Program Celal Büyük’ün veda konuşmasıyla son buldu.

Editör

Son Güncelleme: 11.12.2013 17:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.