PASİNLER BELEDİYESİ BORÇLARINI SIFIRLADI

Pasinler Belediyesi geçmiş dönemlere ait ödenmemiş 4 milyon 225 TL işçi borçlarını ödedi.

18 Mayıs 2013 Cumartesi 13:22
PASİNLER BELEDİYESİ BORÇLARINI SIFIRLADI
Pasinler Belediyesi’nin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıdan dolayı maaş ve diğer haklarını uzun yıllardır alamayan 134 işçiye 4 Milyon 255 bin TL ödeme yapıldı. 

Pasinler Belediye Başkanının gayretleri ile kendilerine toplu ödeme yapılırken işçiler çok kalabalık bir grup halinde Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu'ya teşekkür ve minnet duygularını Başkan Ünsal Sertoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Yıllarca büyük sıkıntılar yaşayan işçiler davul zurna eşliğinde belediye başkanlığına kadar topluca yürüyüp ardından belediye hizmet binası önünde halaylar çeken işçileri Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, aynı coşkuyla karşılayarak işçilerin sevinçlerine ortak oldu. Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda işçilerle bir araya gelen Başkan Sertoğlu’na işçiler çeşitli ikramlarda bulundu.

Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, Pasinler ilçesi küllerinden yeniden doğduğunu, yeni nesillere bambaşka ve hedefleri çok daha büyütmüş bir Pasinler bırakmak için var gücüyle çalışacağını söyledi. Sertoğlu, “Ülkemizin İMF’eye borcu nasıl bitti ise, Pasinler Belediye Başkanlığı’nın da geçmişten gelen tüm borçları bitmiştir. Tarih manidardır. Belediye Başkanı seçilmeden önceki dönemlerde dahi hepinizin çektiği sıkıntılara arkadaşınız olarak vakıf oldum. Sizle ağladım ve sizinle umutlandım. Teveccühünüzle Belediye Başkanlığı görevine seçildiğim günden beri ise size hizmetten ve yüzünüzü güldürmekten başka gayem olmadı. Şimdi ise beklenen gün geldi. Yüce Rabbime bu günleri gördüğümüz için ne kadar şükretsek azdır. İlçe ekonomisine dahi büyük rahatlama getirecek bu gelişmenin sevinciyle artık rahatlıkla diyebiliyorum ki “ Pasinler küllerinden doğuyor, yeni nesillere bambaşka ve hedefleri çok daha büyütmüş bir Pasinler bırakmak yolunda atacağımız yeni adımlarda bizlerden dualarınızı eksik etmeyiniz.” şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 18.05.2013 13:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.