ÖĞRETMENEVİ VE ASO MÜDÜRLÜĞÜ 2014 HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

Erzurum Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü’ne düzenlenen basın toplantısında 2014 yılı hedefleri anlatıldı.

08 Ocak 2014 Çarşamba 13:47
ÖĞRETMENEVİ VE ASO MÜDÜRLÜĞÜ 2014 HEDEFLERİNİ AÇIKLADI
Erzurum Öğretmenevi toplantı salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Erzurum Öğretmenevi Müdürü Abdullah Nehir, öğretmenevinin geçmiş dönemdeki çalışmalarını ve 2014 yılındaki hedeflerini açıkladı. Erzurum Öğretmenevi Müdürü Abdullah Nehir, “Kurumumuz adında Okul kelimesi olmakla birlikte Erzurum Ticaret Odasının 14113 sicil nu-maralı üyesi olup aynı zamanda bir ticari işletmedir. Her ticari işletme gibi yeni yıldaki hedeflerimizi belirledik ve bu hedeflerimizi sizlerle paylaşmak için bir aradayız. Bizler kurumları canlı organizmalar olarak kabul etmekteyiz. Bu kurumlar hayal ettikçe ve hedefledikçe yaşarlar. 2012 yılında Eğitim Kurumu olarak eğitime katkımız nasıl olur diye düşünür iken "Eğitime yüzde 100 Destek Kampanyasına" katılarak bir okul yapımına katkımız olur mu? diye başladığımız yolculuğunuz Valiliğimizin ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün destekleri ile Hınıs İlçemizin Yelpiz Köyünde yaptırılan "Erzurum Öğretmenevi ilkokulu” ile hedefine ulaşmıştır” dedi.

ÖĞRETMENEVİNİN 2014 YILI İÇİNDEKİ HEDEFLERİ

Erzurum Öğretmenevi Müdürü Abdullah Nehir 2014 yılında öncelikli hedeflerinin otopark sorununun çözümü ile yola çıkacaklarını söyledi. Nehir, “Otopark yapımı öğretmenevinin kendi imkanları ile çözebileceği sınırlarında değildir. Önceki yıllarda başlamış olduğumuz ancak hedefine ulaşamamış otopark projemiz mevcuttur. Bu çalışmanın ete kemiğe bürünmesi için Valiliğimiz, Büyükşehir Belediye Başkanlığımı İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün desteklerine ihtiyacımız vardır. Otopark 112 odası olan 237 yataklı bir işletme için olmazsa olmaz haline gelmiştir. Öğretmenevlerinin kuruluş ve işletim amacı Eğitim Çalışanlarının konaklama ihtiyaçlarının karşılanmasıdır. Kurumumuz konaklama ünitesinde doluluk oranını yüzde 60 üstünde tutmak hedeflemektedir. Konaklama biriminde 2012 ve 2013 yıllarında bütün mobilya ve koridor halıları değiştirilmiş, televizyon ve buzdolapları yenilenmiştir. 2014 senesinde yatakların değiştirilmesi planlanmaktadır. Kurumumuz Hizmet sektöründe faaliyet gösteren bir işletme olması ve devamlılığını sürdürebilmesi için Müşteri Memnuniyetinin üst düzeyde olması gerekmektedir. Müşteri Memnuni-yetini ölçen anketler uygulanmaya devam edilecektir. Kurum personelimize bu yaz sezonunda fasılalı olarak Turistik işletmelerde pratik eğitimine tabi tutulması hedeflenmektedir. Bu çalışma için ülkemizin büyük turizm merkezleri düşünülmektedir. Bu çalışma ilk defa yapılacaktır. Öğretmenevimizin 2013 yılında olduğu gibi bu senede ulusal bayramlarımızdan birinde öğrencilerimizin katılımını sağlayacak bir etkinlik planlanmaktadır. Öğretmenlerimizin Mesleki Gelişimlerine katkıda bulunmak amacı ile yine 2013 yılında hazırlanan iki adet seminer gibi seminerler düzenlenecek. Burada beklentimiz öğretmenlerimizin İl Milli Eğitim müdürlüğü veya kurumumuza eğitimlerin konu başlıklarını belirtmeleridir. Yine öğretmenlerimizden talep gelmesi halinde Halk Eğt. Merkezi vasıtası ile hazırlanacak kurslar için her türlü destek verilecektir. Kurumumuz 2013 yılında olduğu gibi 2014 yılında da İlçe Öğretmenevlerine, imkânlarımız ölçüsünde ve Valiliğimizin olurları ile maddi yardımlara devam edilecektir. Kurumumuz personel istihdam politikası; kurum imkânları ölçüsünde mümkün oldukça istihdamı artırmaya yönelik çalışmalarla devam edecektir. Kurumumuzda yine imkânlarımız ölçüsünde 3308 sayılı Kanun çerçevesinde öğrencilerimizin işyeri eğitimleri için olanak sağlanacaktır. Tabldot yemek uygulamasına devam edilerek başta Bakanlığımız Personeli olmak üzere memurlarımızın daha ucuza ve daha kaliteli yemek imkanı sunmaktır.” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 08.01.2014 13:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.