NARMAN’DA KURTULUŞ COŞKUSU

Erzurum’un Narman İlçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 95’inci yıl dönümü ilçede çeşitli etkinliklerle kutlandı.

18 Mart 2013 Pazartesi 18:02
NARMAN’DA KURTULUŞ COŞKUSU
Atatürk anıtına çelenk konulmasının ardından başlayan tören daha sonra şehitlik ziyareti ile devam etti. İlçe merkezi tören alanında devam edilen kurtuluş etkinliklerine Erzurum Ak Parti Milletvekili Muhyettin Aksak, Ak Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Narman Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Süleyman Türkmen, Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, Daire Amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

İlçe Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, İlçe Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen ve İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Süleyman Türkmen halkın ve öğrencilerin bayramlarını kutladı. Günün anlamını belirten bir konuşma yapan Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, “Bugün ilçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yılını kutluyoruz 1918 yılı Erzurum’umuzun düşman işgalinden kurtuluş yıl dönümüdür 12 mart Erzurum’un 18 mart Narman’ın 25 Mart Oltun’ nun hepsi zaferlerle devam etmiştir Narman’ın özelliği şu daha Türk askeri gelmeden halk bir araya gelerek kendi ilçesini milisleriyle kurtaran tek ilçedir” dedi.

Şiirlerin okunmasının ardından Narman Merkez Ana Okulu Öğrencileri Tarafından Hazırlanan mehteran takımının gösterisi büyük ilgi görürken Kurtuluş etkinlikleri Ticaret Meslek Lisesi Öğrencilerinin Erzurum barı oynanmasının ardından sona erdi.

Kurtuluş etkinliklerine katılan Erzurum Ak Parti Milletvekili Muhyettin Aksak, Ak Parti İl Başkanı Murat Kılıç , Narman Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy ve Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen elçede bulunan ve yeni binasına taşınan İlçe Müftülüğünün yeni faaliyete giren Narman Orman İşletme Şefliğinin ve Narman Lisesi 100 öğrenci kapasiteli Kız Öğrenci pansiyonunun açılışlarını yaptılar.

Açılış sonrası Narmanspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yavuz, Erzurum Ak Parti Milletvekili Muhyettin Aksak, Ak Parti İl Başkanı Murat Kılıç , Narman Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy ve Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen’e Narmanspor amblemli atkı hediye etti.

Program daha sonra katılımcılara verilen öğlen yemeğinin ardından sona erdi.

Editör

Son Güncelleme: 18.03.2013 18:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.