MİLLİ MÜCADELE KONGRESİ PUL SERGİSİ AÇILDI

Erzum Kongresi'nin yıl dönümü müasebetiyle Yakutiye Medresesi'nde PTT Erzurum Şubesi tarafından "Milli Mücadele Kongresi Pul Sergisi" açıldı.

23 Temmuz 2013 Salı 16:02
MİLLİ MÜCADELE KONGRESİ PUL SERGİSİ AÇILDI
Sergiye Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdari Amiri Ömer Faruk Öz, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Erzurum Kolordu Komutanı Korgeneral Kamil Başoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Posta Telefon Telgiraf (PTT) kurumu tarafından organize edilen sergide yaklaşık 600 civarında milli mücadelemizle ilgili Erzurum Kongresi'nden başlayıp, Lozan Atnlaşmasına kadar geçen süreç içerisinde Atatürk'ün yapmış olduğu mücadeleler, Sakarya, Dumlupınar, İnönü Muharebeleri, Sivas, Erzurum Kongrelerini anlatan bir pullar sergilenmekte.

Editör

Son Güncelleme: 23.07.2013 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.