KUDAKA'NIN YENİ GENEL SEKRETERİ BELLİ OLDU

Erzurum-Erzincan-Bayburt Düzey II Bölgesi Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği'ne Talha Bekir Özmen getirildi.

25 Mart 2013 Pazartesi 21:25
KUDAKA'NIN YENİ GENEL SEKRETERİ BELLİ OLDU
Mart ayı yönetim kurulu toplantısının ardından yapılan açıklamada, "27 Şubat 2013 Çarşamba günü yapılan yönetim kurulu 42. toplantısında Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri olmasına oybirliği ile karar verilen ve Kalkınma Bakanlığı tarafından onaylanan Talha Bekir Özmen, Ajans Genel Sekreteri olarak görevine başlamıştır." bilgisine yer verildi.
 
Toplantı, Bayburt Valisi Hasan İpek'in başkanlığında Erzurum'da yapıldı. Gündem maddeleri ile ilgili yapılan görüşmeler sonucunda bazı karalar alındı. KUDKA'dan yapılan açıklamada, "Turizmin Geliştirilmesi, Turizme Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı, Bayburt İlinde Et ve Süt Sektörlerinin Geliştirilmesi Mali Destek Programları kapsamında Ajansa başvurusu yapılan ve Bağımsız Değerlendiriciler ile Değerlendirme Komitesi tarafından başarılı bulunan projeler görüşülerek onaylanmıştır." denildi.
 
2012 yılı bütçe sonuçlarının onaylandığına belirtilen açıklamada "KUDAKA'nın turizm değerleri ve ürünleri ile bölgenin iş ve yatırım imkanlarının ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtılması amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı, THY, DEİK, TURSAB vb. kurumlarla işbirliği yapılarak 2013 yılı Eylül-Ekim döneminde Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de TRA1 Bölgesi turizm tanıtım organizasyonu yapılmasına karar verilmiştir." bilgisine yer verildi.

Editör

Son Güncelleme: 25.03.2013 21:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.