KAYAKLA ATLAMADA MADALYA GELDİ

Devletin ve AK Parti Hükümetinin Erzurum’a yaptığı spor tesislerinde geleceğin sporcuları yetişmeye devam ederken, Kayakla Atlama Sporundan da başarılı sonuçlar gelmeye başladı.

14 Mart 2013 Perşembe 16:36
KAYAKLA ATLAMADA MADALYA GELDİ
Erzurum Valiliği öncülüğünde Kayak Federasyonu ile Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün yaptığı yatırımla milli sporcular yetişti. Geçtiğimiz yaz Muhammed İrfan Çintimar’ın kürsüye çıkmasının ardından bu kez de Arda İpçioğlu Türkiye’ye ikincilik madalyası getirdi. Polonya’nun Zakopoane şehrinde 6 ülkenin katılımıyla gerçekleşen Lotus Cup Kayakla Atlama yarışmalarında Erzurumlu olan Türk kayakçılardan Arda İpçioğlu 2. Olarak kürsüyea çıktı. Erzurumlu sporculardan Ayberk Demir 8. ve Muhammed İrfan Çintimar 12. oldu.

AYIK: SEVİNCİMİZ BÜYÜK

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık, Kayakla Atlamada başarılı olan Erzurumlu milli sporcuları kutladı. Ayık, “Biz kayakta her zaman çıta yükselttik. Hedeflerimizi hep yüksek tuttuk. Kayakla Atlamada milli Sporcularımızın elde ettiği dereceler bizleri mutlu etmiştir. Bundan sonra da inanıyorum ki, kayakla atlama branşında sporcularımız daha da başarılı derecelere imza atacaklardır” dedi.

Erzurum Kayak İl Temsilcisi Nevzat Bayraktar da Erzurumlu sporcuların oluşturduğu Kayakla Atlama Milli takımının Polonya’da başarılı derecelere imza atmasının Erzurum’da ve Kayak Camiasında büyük bir sevinç yaşattığını söyledi.

Editör

Son Güncelleme: 14.03.2013 16:37
Anahtar Kelimeler:
ErzurumKayakÖzer Ayık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.