KALBİNE SAPLANAN İĞNEYLE 1 HAFTA YAŞADI

Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi’nde ameliyata alınan Hasan Yılmaz (35) isimli vatandaşın kalbinden iğne çıktı.

22 Kasım 2012 Perşembe 17:34
KALBİNE SAPLANAN İĞNEYLE 1 HAFTA YAŞADI
Muş’un köyünde ikamet eden Hasan Yılmaz, rahatsızlanınca Muş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan kontrollerin ardından Yılmaz, Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Röntgen çekimlerinde Hasan Yılmaz’ın kalbine arka kısımdan bir metal parçasının saplandığı belirlendi. Bunun üzerine Yılmaz, hemen ameliyata alınırken, Kalp Damar Klinik Şefi Doç. Dr. Bilgehan Erkut, Operatör Doktor Özgür Dağ, Operatör Doktor Mehmet Ali Kaygın ve Asistan Doktor Ahmet Aydın, başarılı bir operasyon gerçekleştirdi.

Operasyonla kalbe saplanan yaklaşık 5 santimetre uzunluğundaki iğne çıkarılırken Hasan Yılmaz, sağlığına yeniden kavuştu. Hastanede tedavisi süren Hasan Yılmaz’ın tam anlamıyla sağlığına kısa süre sonra kavuşacağını belirten Kalp Damar Klinik Şefi Doç. Dr. Bilgehan Erkut, “İlk kez böyle bir vakayla karşılaştım. Hastanemize geldiğinde kalbine metal bir cismin saplandığını belirledik. Ameliyatta bunun iğne olduğunu gördük. Başarılı bir ameliyatla iğneyi kalpten çıkardık” dedi.

İğneyi tam olarak nasıl yuttuğunu fark etmediğini ifade eden Hasan Yılmaz, “Yediğim yiyeceklerle birlikte iğneyi de yutmuşum. Fark etmedim. 1 hafta sonra bir rahatsızlık başladı. Hastanede iğne olduğunu gördüm” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 22.11.2012 17:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.