Ilıca için dönüşüm sözü

Cumhur ittifakı Aziziye Belediye Başkanı Adayı Eyüp Tavlaşoğlu, seçim gezilerini aralıksız sürdürüyor.

admin
admin
19 Şubat 2024 Pazartesi 14:20
Ilıca için dönüşüm sözü

Erzurum Merkez ilçelerinden 69 mahalle ile en fazla mahalle statüsünde köyü bulunan Aziziye’de vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Adayı Tavlaşoğlu, Cumhur ittifakı belediyeleri döneminde öncelik Ilıca olmak üzere Aziziye’de 4 bini aşkın TOKİ konutu üretildiğini dile getirdi.

Nüfus oranına göre Türkiye’nin en fazla TOKİ yatırımı olan Aziziye İlçesi’nde göreve gelmeleri halinde büyük dönüşümlerin devam edeceğini söyleyen Tavlaşoğlu, “2004 yılından bu yana bilhassa Ilıca olmak üzere Aziziye ilçemizde kentsel dönüşüm anlamında büyük dönüşümler yapıldı. Halen daha devam etmekte olan TOKİ konutlarımız mevcut. İnşallah yarım kalan projeleri de tamamlama gayretinde olacağız” diye konuştu.

2. OSB İLE YENİ KONUT İHTİYAÇLARI ORTAYA ÇIKACAK

Aziziye İlçesi Ilıca mahallesi sınırları içerisinde henüz çalışmaları devam eden 2. OSB’nin tam kapasite ile faaliyete geçmesiyle birlikte 10 binlere istihdam kapısının açılacağını, sonrasında da binlerce konuta daha ihtiyaç duyulacağını dile getiren Başkan Adayı Eyüp Tavlaşoğlu, yalnız TOKİ marifetiyle değil, inşaat firmalarının da bu ihtiyacı karşılamak için yatırım yapacağının altını çizdi.

Yarım kalan tüm işlerin de bitirileceğini dile getiren Tavlaşoğlu, “Dadaşkent ve Ilıca mevkiimizde gerek merkezi hükümetimiz gerekse belediyemiz tarafından ürülen yatırımların bitirilmesi için de çaba göstereceğiz. Köy gezilerimizde talepleri dinleyerek çözüm için seçimin hemen ardından kolları sıvayacağız. Aziziyemizi Erzurum’un giriş kapısına yakışır bir görünüme kavuşturmak için ekibimizle birlikte tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz.” dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.