İKİ KATLI EVİNİ MEHMETÇİK VAKFINA BAĞIŞLADI

Daha önce Pelit Meydanı’nda hizmet veren Mehmetçik Vakfı, hayırsever işadamı Selahattin Gençay’ın ölmeden önce vakfa bağışladığı İstasyon Meydanı’ndaki iki katlı yeni binasına taşındı.

14 Şubat 2013 Perşembe 13:08
İKİ KATLI EVİNİ MEHMETÇİK VAKFINA BAĞIŞLADI
2009 yılında yaşamını yitiren Erzurumlu hayırsever işadamı Selahattin Gençay’ın ölmeden önce ailesine son vasiyeti İstasyon Meydanı’nda bulunan iki katlı evinin Mehmetçik Vakfı’na bağışlanması oldu. 83 yaşında yaşama veda eden Gençay’ın ölümünün ardından vakıfla temasa geçen Gençay ailesi babalarının vasiyetini yerine getirerek evi Mehmetçik Vakfı’na teslim etti.
Gençay ailesi, babaları Selahattin Gençay’ın ömrünü hayır işlerine adadığını belirterek, “Babamız kendini hayır işlerine adamış bir işadamıydı. Erzurum sevdalısı olarak Erzurum’da hizmet veren Mehmetçik Vakfı’na İstasyon Mahallesi’ndeki iki katlı evi vermezi için bize vasiyette bulundu. Babamız ölünce bizde vakıf yetkilileriyle temasa geçtik. Babamızın vasiyetini yerine getirerek evi kendilerine teslim ettik” dediler.

Mehmetçik Vakfı Erzurum İl Temsilcisi Necati Yıldız ise, yapılan bağışın çok anlamlı olduğunu ifade ederek, “Erzurumlu hayırsever işadamı Selahattin Gençay, çok önemli ve anlamlı bir bağış yapmıştır. Kendisinin toprağı bol, mekanı cennet olsun. Mehmetçik Vakfı olarak ailesine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 14.02.2013 13:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.