GÜVENLİKÇİLER GHSİM’NİN VİZYONU OLACAK

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Özel Güvenlikçilere, Personel Ağırlama ve Konaklama eğitimi verildi. Kurs sonrasında güvenlikçilere sertifika verildi.

29 Mart 2013 Cuma 16:38
GÜVENLİKÇİLER GHSİM’NİN VİZYONU OLACAK
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün güvenlikçileri sertifikalandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile KUDAKA arasında yapılan protokolla Medam Danışmanlık Hizmetleri tarafından GHSİM’de görev yapan Özel Güvenlikçilere Personel Ağırlama ve Konaklama konusunda eğitim verildi. Kursun sonunda sertifika kazanan Özel Güvenlikçilere sertifikaları Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Memduh Ceyhan tarafından verildi. Düzenlenen sertifika töreninde konuşan Erzurum GHSİM Müdürü Fatih Çintimar, kurumda göreve geldiğinde bir tek özel güvenlikçi yokken bugün kurumda 45 özel güvenlikçinin görev yaptığını ve ailesine Gençlik ve Spor Bakanlığı aracılığı ile ekmek götürdüğünü söyledi. Çintimar, “Erzurum GHSİM olarak 45 özel güvenlikçi istihdam ettiğimiz için mutluyum” dedi.


SİZLER KURUMUN İLK GİRİŞTEKİ VİZYONUSUNUZ

Erzurum GHSİM Müdürü Fatih Çintimar, sertifika kazanan Özel Güvenlikçileri kutlarken, “Sizler bizim tesislerimizde ilk girişteki vizyonumuzsunuz. İnsanlara karşı her zaman güleryüzlü ve hoş görülü olun. Kurumuzu yüceltin ki, sizlerde tüm kamu oyundan takdir toplayasınız. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak 500 dolayındaki personelimizle Erzurum’un sporuna ve gençliğine hizmet veriyoruz. İnsan odaklı çalıştığımız için hata yapma olasılığını en asgari seviyeye indirmeliyiz. Bu konuda özel güvenlikçilerimize de büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmenizi ve herkese iyi örnek olmanızı istiyorum” diye konuştu. Düzenlenen Sertifika Törenine, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Memduh Ceyhan, Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz, Güvenlik Müdürü Zafer Ala ile proje görevlilerinden Yavuz Yaşa katıldı. GHSİM Özel Güvenlik Müdürü Zafer Ala da tüm ekip arkadaşları ile birlikte en iyi şekilde görev yapmak için seferber olduklarını söyledi.

Editör

Son Güncelleme: 29.03.2013 16:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.