GÜNÜN ASAYİŞ HABERLERİ

Erzurum’un Yakutiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

12 Şubat 2013 Salı 13:04
GÜNÜN ASAYİŞ HABERLERİ
Alınan bilgiye göre, dün saat 11. 00 sıralarında Yakutiye ilçesi Sanayi semtinde meydana gelen trafik kazasında eşiyle birlikte yolun karşısına geçmeye çalışan G. Y., isimli kadına A. A., idaresindeki otomobil çarptı. Kazada ağır yaralanan G. Y., ambulansla Yakutiye Araştırma Hastanesine kaldırıldı. G. Y., yapılan tüm müdahalelere rağmen hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kazayla ilgili tahkikat başlatılırken sürücü A. A., polis tarafından gözaltına alındı.

 UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINAN 11 ŞÜPHELİDEN 7’İ TUTUKLANDI

Erzurum merkezli olmak üzere İstanbul ve İzmir’de de eş zamanlı olarak düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 11 şüpheliden 7’i tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde Erzurum, İstanbul ve İzmir'de 15 ayrı adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 11 şüpheli dün Erzurum Adliyesine sevk edildi. Şüphelilerden G.K ., ile H.T., Cumhuriyet savcısının talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Diğer 9 şüphelilerden E. A., S.Ç., Ö.K., M.U., M.S.Ç., K.K., ve E.A., çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı. A.B,. ve E.M., ise denetimli serbestlik kararıyla serbest bırakıldı.


Editör

Son Güncelleme: 12.02.2013 13:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.