ETSO “9 MAYIS AVRUPA GÜNÜ” PANELİ DÜZENLEDİ

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) bünyesinde Atatürk Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Filoloji kulübü ve Kariyer Topluluğu işbirliğinde Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi Mavi Salonda “9 Mayıs Avrupa Günü” paneli düzenlendi.

08 Mayıs 2013 Çarşamba 08:56
ETSO “9 MAYIS AVRUPA GÜNÜ” PANELİ DÜZENLEDİ
Atatürk Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatından Prof. Dr. Kamil Aydın Moderatörlüğünde gerçekleşen panelde Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden Prof. Dr. Kerem Karabulut, Atatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden Prof. Dr. Tevfik Gülsoy ve Avrupa Takım Konuşmacısı Derya Sevinç konuşmacı olarak yer aldı.

Prof. Dr. Kamil Aydın, tarihsel süreçte Avrupa’da Türkiye algısı konusu hakkında bilgi verdi. Prof. Dr. Kerem Karabulut ise Türkiye’nin batılaşma hareketi ve Türkiye konusu hakkında konuştu. Prof. Dr. Tevfik Gülsoy’da, Avrupa Birliği ülkelerinde vatandaşlık ve Türkiye konusu hakkında konuştu. Avrupa Takım Konuşmacısı Derya Sevinç ise Türkiye’nin ekonomik performansı ve Avrupa Birliği ekonomisi hakkında bilgi verdi. 

Editör

Son Güncelleme: 08.05.2013 08:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.