ERZURUM'DA KARA BAYRAM: 6 ÖLÜ

Çanakkale'den bayram tatili için Erzurum’a gelen ailenin içinde bulunduğu otomobil dereceye uçtu.

16 Temmuz 2015 Perşembe 14:23
ERZURUM'DA KARA BAYRAM: 6 ÖLÜ
Kazada, aynı aileden 6 kişinin ters dönen otomobilde boğularak öldüğü bu sabah ortaya çıktı.
Kaza dün gece merkez Aziziye ilçesinin Beypınar köyü yakınlarındaki köprü girişinde meydana geldi.
Çan İlçesi'nde memur olan Muammer Acabay, 10 gün önce yıllık iznini geçirmek için Aziziye İlçesi'ne bağlı Ocak Mahallesi'ne geldi. Dün akşam iftarlara Erzurum'a gitmek için yola çıkan Muammer Acabay'ın kullandığı 17 HY 442 plakalı otomobil, köyün çıkışında bulunan köprüye girmeden Fırat'ın kolu Karasu Nehri'ne uçtu.
Nehirde ters dönen otomobildeki Muammer Acabay (40), eşi Mihriban Acabay (35), babası Kadir Acabay (70) ile çocukları Gökçe Kağan Acabay (11), Murat Ülkühan Acabay (6) ile yeğenleri Yunus Emre Çeçen (11) boğuldu. Bu sabah nehirde otomobili görenlerin yaptığı ihbar üzerine, Erzurum Arama Kurtarma Birlik Müdürlüğü'ne bağlı iki ekip olay yerine gitti. Karasu Nehri'nde ters dönen otomobilin kapıları kesilerek içindeki 6 kişinin cesedi çıkarıldı. Cesetler, 112 Acil Servis ekipleri tarafından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Merkezine götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Editör

Son Güncelleme: 17.07.2015 18:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.