ERZURUM’DA GECE KAYAĞI START ALDI

Kayakla Atlama A Milli takımı ile yıldızlar ve gençler takım sporcuları, suni çim üzerinde yaz sezonu gece kayakla atlayış antrenmanlarına hazırlayan Finlandiyalı Dünya Şampiyonu başarılı sporcu teknik adam Pekka Nıemela, gözetiminde başladı. Sporcuların 60’lık rampalardan atlayışları nefesleri kesti.

05 Temmuz 2014 Cumartesi 15:10
ERZURUM’DA GECE KAYAĞI START ALDI
Türkiye Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kayakla Atlama Sorumlusu Cafer Nuroğlu, yaz döneminde kampa giren sporcuların gece kayakla atlama idmanlarına devam ettiğini belirterek, “Tesisleri, yaz atlayışları için hazır hale getirdik. Kardaki sistemin tam tersini, yazın çim kayağında uygulamaya başladık. Kar olmadığı için atlama kulelerinin suni çim pistleri fıskiye sistemi ile zemin tamamen kayganlaştırılmış hale getirilerek hazır duruma getirdik. Gece kayakla atlamada sporcularımız 20- 40 ve 60'lık rampalardan yaz atlayışlarını yapılan idmanla hazırlayan Finlandiyalı Dünya Şampiyonu başarılı sporcu teknik adam Pekka Nıemela, gözetiminde, Türk A Milli Yıldızlar ve Gençlerden oluşan 15 kişilik sporcu kafilesi kampa girdi. Sporcularımızı Uluslar arası düzeyde yarışlara hazırlayacağız. Tek hedefimiz Erzurum’dan dünya şampiyonu çıkarmak” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 05.07.2014 15:11
Anahtar Kelimeler:
ErzurumGece Kayağı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.